Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SoniaBonia

Wrażenia po pierwszej nocy przespanej nago. Czas obalić mity.

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie obrzydliwe spanie kogoś nago w mojej pościeli. Sama nago nie śpię, bo mi za zimno. Ale jakbym chciała tojak vueczęsto musiałabym pościel zmieniać? Piżamę mam świeża co dwa dni, więc tak samo z pościelą?

Gość gość
aha, ale Mity. aż mi się jaja spocily. i kto k***a u kogoś nago śpi?

Gość SoniaBonia
Sama mnie namawiała. Zgodziłam się bo w planach nie było paradowania na golasa. Pisałam już, że majtki i biustonosz ściągałam będąc pod kołdrą. Skąd mogłam wiedzieć, że na drugi dzień rano ona będzie mnie sobie oglądać?

Gość Gpść
Dnia 12.05.2016 o 12:59, Gość gość napisał:

Ja bardzo bym chciala sprobowac spac nago ale niestety dziele pokoj z siostra :(

no i co ze siostrą dzielisz pokój ona nie ma cycków i cipki

Gość Gość

Ja uwielbiam nago spać. Z początku wstydziłem się swojego ciała, bo mam duży brzuch ale to chyba jest mój atyput. Na początku spałem bez podkoszulka tylko w piżamie W pierwszej nocy co chwilę budziłem się i pomyślałem ze jestem cały nagi i balem się żeby ktoś nie wszedł ale pomyślałem ze mieszkam praktycznie sam i dospałem tak do rana Rano wstałem i poszedłem do pracy to czułem się taki wolny taki delikatny wiaterek był i pomyślałem czemu nie spróbować jeszcze raz i odważyłem się położyłem się taki lodowaty z gołym penisem na wierzchu cudownie uczucie było pożniej poszedłem spać nago., Uwiebiam chodzić po domu nago w bokserkach ale jak mam wolne kilka godzin to wpadam do domu i rozbieram się i kilka minut kładę się ściągam bokserki i przez kilka minut tak sobie poleżę. Chciałbym jeszcze jak bedzie upał poopalać się nago bez niczego koło domu i pochodzić nago koło domu ale odrobine krępuję się bo mam tak podłą sąsiadkę że nie idzie wytrzymać z nią ale spróbuje kiedyś:

Gość Gość Gość

Ja uwielbiam nago spać. Z początku wstydziłem się swojego ciała, bo mam duży brzuch ale to chyba jest mój atyput. Na początku spałem bez podkoszulka tylko w piżamie W pierwszej nocy co chwilę budziłem się i pomyślałem ze jestem cały nagi i balem się żeby ktoś nie wszedł ale pomyślałem ze mieszkam praktycznie sam i dospałem tak do rana Rano wstałem i poszedłem do pracy to czułem się taki wolny taki delikatny wiaterek był i pomyślałem czemu nie spróbować jeszcze raz i odważyłem się położyłem się taki lodowaty z gołym penisem na wierzchu cudownie uczucie było pożniej poszedłem spać nago., Uwiebiam chodzić po domu nago w bokserkach ale jak mam wolne kilka godzin to wpadam do domu i rozbieram się i kilka minut kładę się ściągam bokserki i przez kilka minut tak sobie poleżę. Chciałbym jeszcze jak bedzie upał poopalać się nago bez niczego koło domu i pochodzić nago koło domu ale odrobine krępuję się bo mam tak podłą sąsiadkę że nie idzie wytrzymać z nią ale spróbuje kiedyś: