Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sisi 95

Niestety tylko kolega

Polecane posty

Gość Sisi 95

Witajcie Jakieś 5 miesiące temu zmieniłam pracę i... I od niedawna spodobał mi się chłopak który tam pracuje wcześniej podchodzilam do Niego neutralnie ale z czasem spodobał mi sie Ostatnio postanowiłam do niego raz na jakiś czas zagadac niestety nie wyglądało to tak jak bym chciała ciężko było nawiązać jaki kolwiek temat Ale chodzi mi mianowicie o jego bardzo dziwna reakcje postanowiłam się do niego uśmiechnąć i mam wrażenie że strasznie się speszyl bo gdy zauważył mój uśmiech gwałtownym ruchem spojrzał się przed siebie i nie zatrzymując się powiedział mi "czesc" jak myślicie czy to zła reakcja mężczyzny czy raczej zawstydzilam go i jest możliwość ze mogę mu się podobać ?

Gość gość
Być może się mu podobasz, ale facet, który zachowuje się w ten sposób to jakaś porażka, nie jest mężczyzna.

Gość gość
ale to już było

Gość gość
sama jesteś porażka, może jest nieśmiały czy to takie dziwne

Gość maczu piczu
Badz po prostu przy kazdej okazji dla niego mila, usmiechaj sie, probuj go zagadywac i zobaczysz czy sie troche na ciebie otworzy. Jesli nic a nic to albo nie jest toba zainteresowany albo ma jakis problem z soba. Badz cierpliwa.

Gość gość
Nieśmiały facet to porażka. Poczułeś się urażony? Widocznie sam jesteś takim dziwakiem. A później będziesz płakał na kafe, że masz już 30 lat, a jeszcze nawet się nie całowałeś. Żal mi takich ludzi, ale sami są sobie winni, bo chorobliwą nieśmiałość się leczy, a nie czeka na cud.

Gość Sisi 95
Też tak pomyślałam ze może go zawstydzilam nie wiem

Gość gość
Nieśmiały facet to porażka. Poczułeś się urażony? Widocznie sam jesteś takim dziwakiem. A później będziesz płakał na kafe, że masz już 30 lat, a jeszcze nawet się nie całowałeś. Żal mi takich ludzi, ale sami są sobie winni, bo chorobliwą nieśmiałość się leczy, a nie czeka na cud. x Czy to samo odnosisz do nieśmiałych kobiet? Czy tylko jesteś kolejną kretynką-hipokrytką?

Gość gość
Jaki znowu facet? Zaladajac, ze autorka jest rocznikiem 95, a on pewnie niewiele starszy toz to przeciez jeszcze chlopiec. Niesmialosc czesto wynika z niedoswiadczenia, w tym wieku to dosc powszechne. Nie kazdy wchodzi w zwiazki w wieku nastoletnim.

Gość Sisi 95
No tak jesteśmy młodzi i dlatego zastanawiam się czy mu się podobam a ta reakcja wynikla po prostu z nieśmiałości

Gość gość
Czy to samo odnosisz do nieśmiałych kobiet? Czy tylko jesteś kolejną kretynką-hipokrytką? X "żal mi takich ludzi" a ty kretynie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Ludzi! A więc kobiet i mężczyzn.

Gość gośćsisi
Sisi ..nie pakuj sie od razu w związek..bo mozesz spotkać potem tego najważniejszego a bedzie już za póżno.

Gość Sisi 95
Może w związek od razu nie ale strasznie jestem ciekawa czy go krece a w prost nie zapytam

Gość gość
Hmm chyba tak

Gość gość
Mi się wydaje że mu się podobasz