Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O jakim człowieku możemy powiedzieć że jest ciekawy?

Polecane posty

Gość gość

Ciekawy człowiek to taki który każdego dnia ma jakieś inne spostrzeżenia i coś ciekawego do napisania lub powiedzenia na ten temat.

Gość gość
Kazdego? Ale absolutnie kazdego? I zawsze ma cos CIEKAWEGO do powiedzenia? Nawet jak spostrzezenie bylo nieciekawe? :p

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
9:59 Absolutnie każdego! Ja mam już 40 lat i każdego dnia mam coś ciekawego do powiedzenia mojemu mężowi, było tak nawet wtedy, kiedy siedziałam całymi dniami w domu z dzieckiem. Zawsze słucha mnie z zaciekawieniem i często na końcu robi taki krótki wdech i wydech -jakby nabrał za dużo powietrza (ale ja wiem że on mnie słuchał na wydechu i musiał szybko zaczerpnąć powietrza, żeby się nie udusić) i mówi: ,,ale ty mądra jesteś"

Gość AnnnaWaw
10:04 :D Kocham kafeterię głównie za ludzi z poczuciem humoru!

Gość gość
ciekawy to jest nasz namysłowianin dba o nas i pisze w kołko to samo

Racja, ten namysłowianin to się wciska do każdego tematu, ciekawe po co :P A co do ciekawego człowieka, to każdy człowiek będzie to odbierał inaczej, dla jednych może być coś ciekawe, dla innych nudne.