Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manipulator Forumowy

Moja manipulacja do oceny. Pogonienie grubasa smakosza het het :)

Polecane posty

oszkaa dziś [09:23] przytaknal hejterom ze mam go gdzies a wcale tak nie bylo .. zna mnie na tyle dobrze ze powinien o tym wiedziec .. moja cierpliwosc sie skonczyla X Donosiiciel dziś [09:27] SMAKOSZ OSZKAA CIE OBRAŻA w temacie Neptyka siema x heheshki dziś [09:29] trudno niech wyzywa niech sie dąsa i tak sie nie potrafi odezwać, ma mnie gdzieś, mimo że może twierdzić inaczej ale czyny i jej zachowanie jednoznacznie to pokazują... SMAKOSZ 24 LATA x gość dziś [09:34] SMAKOSZ ALE ONA cie kocha nie widzisz tego? x heheshki dziś [09:35] kto mnie kocha? smiech.gif weźcie sie ludzie opanujta SMAKOSZ 24 LATA x heheshki dziś [09:43] za co mam przepraszać? za to że ma mnie gdzieś i że mnie unika? że nawet teraz sie odezwać nie potrafi? przecież ja to widze i od dawna widziałem, tylko się łudziłem że jej choć ciut zależy, ale jak ja mam za nią latać jak piesek adorować prawić komplementy (czego i tak nie robie mechanicznie bo lubie komplementować i nawet mi samemu sprawia to przyjemność gdy mogę ją komplementować) a ona co? ona sie nawet odezwać nie potrafi. Odejść z kafe też ze mną nie odejdzie, często jest też tak że jak ze mną pisała to widziałem że równolegle pisze w innym temacie i tamten temat ją bardziej kręcił niż pisanie ze mną, więc po co to sie tak na siłe zmuszać? Jakby chciała jakby jej zależało to by się o 180stopni inaczej zachowywała. Ja już się nie mam zamiaru narzucać, bo takie coś nie ma sensu to mnie tylko od środka wyniszcza, bo ja sie staram latam za nią ale jak grochem o ściane, więc po co to? nawet taki debil jak ja wreszcie przejrzał, bo nie słowa lecz czyny świadczą o czymś tak? mówić można jedno a robić drugie, tylko ja jakoś po jej czynach nie widzę aby jej zależało x oszkaa dziś [09:51] Ile razy ten temat przerabialismy ? doskonale wiesz ze nic nie czuje.. lubie cie.. mielísmy sie przyjaznic .. ale to wlasnie ty rujnujesz .. jesli cie wyniszczam to odejde nie chce juz tych przepychanek .. mnie tez jest ciezko.. x gość dziś [09:51] Smakosz a tobie zależy to walcz nie podawaj sięserduszko.gif x gość dziś [09:53] Smakosz mendo to twoja winna oszkaa fajna dziewczyna ty jej psychikę rujnujesz. Masz jazdy to się lecz. x gość dziś [09:55] Oszkaa on cie tak kocha że aż nienawidzi. oczko.gif x heheshki dziś [09:56] Patrycja a powiedz mi tylko jedno, czy gdyby była możliwość regularnego spotykania się, gdybym mógł do Ciebie przyjeżdżać to chciałabyś chociaż spróbować ? SMAKOSZ 24 LATA x oszkaa dziś [09:57] Wroce na stare smieci i zapomne postaram sie z calych sil .. ide bo serce mi peknie

x WINA SMAKOSZA SPRAWA PRZESĄDNA dziś Podszywanie z gościa , podpuszczanie muna i piwosza do robienia projektów obraźliwych dla oszkii. Wulgarne i zboczone teksy względem kulturalnej i elokwentnej dziewczyny. Onanizm , mała inteligencja i bezrobocie. x oszkaa dziś Teraz mi to mowisz nie uwazasz ze troche za pozno x heheshki dziś ale co za późno? :/ SMAKOSZ 24 LATA x gość dziś Smakosz to onanista zboczeniec słyszeliście jego nagrania. Dziwny TYP. x heheshki dziś ja tylko nie wiem na czym stoje, bo ja wiem ze dzis to faktycznie wiekszego sensu nie ma bo jestem zerem i nie ma takiej fizycznej mozliwosci ale czy gdybym sie jakims cudem ogarnal to chcialabys sie spotykac czy nie? SMAKOSZ 24 LATA x gość dziś - Hehheheeheh oszka odpowiedz mu zdecydowane NIE to się może odpieprzy x oszkaa dziś - uhuhuhuhuh NIE! x gość dziś OSZKA BRAWO WRESZCIE TĄ MENDĘ pogoniłaś! Hejter podszywasz manipulant. Szkoda zdrowia i nerwów. heheshki dziś no to super tak myślałem powodzenia Ci życzę Patrycja żegnajcie wszyscy SMAKOSZ 24 LATA Hehehehehehehehe

Gość gość
BRAWO BRAWO

Gość gość
że tak w zasadzie co ty tam zmanipulowałeś? oni sie sami wykosili oszka ma go w doopie kucharzyna wreszcie przejrzal na oczy i poszedł w pistu i tyle