Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Falka565

jak kupowac?

Polecane posty

Gość Falka565

Jak najczęściej kupujecie wegiel? Maz obdarowal mnie tym cudownym obowiązkiem i nawet nie wiem jak się do tego zabrać. Poprosze o wskazówki.

Gość mamka32
Jest tysiąc sposobów. Ja zamawiam przez inforlinie w taniopal. Szybko i przyejmnie. Dostawa w 72 h.

Gość DagaRaga
Wybrałam trochę zabawy i niska cene. Skusila mnie oferta suszony wegiel. Daja gwarancje suchości i dostawa dopiero w siepniu, platnosc tez wtedy. Najważniejsze ze ceny sporo opuścili.

Gość dinazpiatka
Sa weglomaty i sklepy internetowe. Poelcam ten pierwszy. Szybkie i proste zakupy.

Gość donnamadonna
Zależy co chcesz kupic. Gatunkow wegla jest sporo. Na pewno nie polecam skladaow wegla – prechistoria handlowa – kolejki i sfochowana obsluga.

Gość lucyjana
Sklep inetrnetowy tani opal.

Gość LidiaKOPR
To niestety coroczna powinność, az serce boli ze tyle kasy wydaje się na wegiel co roku. Do tego trzeba jeszcze przy obsłudze się napracować. To wszystko przez ten kliamt srodkoeuropejski. ;)

Gość madagirl
U mnie ostatnio TO skoczyl w notowaniach. Wegiel sporo im się poprawil – fajny lekko wilgotny. Dobrze ze informują szeroko o swoich promocjach bo człowiek nie ma czasu siedzieć w necie. Dostaje smsa i już wszystko wiem. Widziałem ze nawet fejsa maja i goole plus.