Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator z okularami nanosie

często mówimy " Araby i My Śłowianie jesteśmy tylko ludzmi"

Polecane posty

Gość obserwator z okularami nanosie

Oni są tacy sami jak my! Uciekają przed wojną bo najcenniejszą rzeczą jest życie! Oni chcą po prostu żyć! Nie chcą ginąć tylko dlatego że ktoś zamierza przesunąć kreskę na mapie o kilka cm na bok! Ok. wszyscy to rozumiemy! Ale czy zgadzamy się z tym że materia słowiańska jest taka sama jak materia arabska ?

Gość jgvnlkjfedng
My Słowianie i Oni różnimy się . My i oni jesteśmy z różnych bajek... Oni przyzwyczajeni do wysokiego systemu socjalnego przez wiele lat mieli socjalne na wszystko : - na dziecko dostawali wysokie socjalne - dofinansowanie na czynsz i rachunki (wysoki socjal) - na wszystko dostawali socjal..... Nie bez powodu Araby ubierali się w oryginalnych ciuchach marki adidas'... Ale stało się w pewnym momencie coś co spowodowało że ich kolorowa "utopijna" bajka się skończyła .... Tą przyczyną było jeśli się nie mylę ( bo może się mylę) Obalenie rządów Kadafiego! Po Kadafim przyszedł ktoś inny do ich kraju i za jednym pstryknięciem palców obudził ich z bajki. Ten ktoś po prostu wyszedł z założenia że nie będzie żadnych problemów "z przekształceniem wody w wino". Tz że nie przewidział problemów ze skutkami odebrania socjalnego leniwym Arabom... A skutek to wielka migracja i poszukiwanie kraju z wysokim systemem socjalnym.. Nikt nie przewidział (kto o tym wiedział?) że gdy odbiorą socjalne Arabom, Araby pójdą do banków po kredyty i rzekną : " Chciwy Ż. Nie wiem co się stało, ale system socjalny który był w naszym kraju od kilku pokoleń- się "zawiesił" .Bez względu na to czy yo jest dla Ciebie jasne czy nie jest tak : Dopóty dopóki system socjalny nie zostanie ponownie uruchomiony w naszym kraju Ty jesteś sponsorem mojej rodziny, Ty masz dać pieniądze na moje dzieci , moje dzieci muszą chodzić w butach marki adidas bo mój ojciec , mój dziadek , mój pradziadek chodzili w adidasach i ja nie mam zamiaru zmieniać tej tradycji rodzinnej tylko dlatego że system socjalny w naszym kraju chwilowo się zawiesił". Pieniądze oddam Ci gdy po prostu będę je miał, a gdy nie będę ich miał to Ci ich nie oddam. Na początku napisałam My Słowianie jesteśmy inni od nich! My Słowianie gdy idziemy po kredyt mówimy : Moim dzieciom rozwaliły się buty więc wezmę nadgodziny by spłacić zaciągnięty dług!

Gość gość
ludźmi na pewno jesteśmy, ale my Słowianie daleko wyprzedzamy cywilizacyjnie i duchowo kraje arabskie. Zdecydowanie powinniśmy wydalić Arabów z naszego kraju, gdyż są elementem destrukcyjnym, gdyż pochodzą ze zdegenerowanych i obcych Słowianom tradycji!

Gość wody nie da się zmienić w wino
ktoś się pomylił wychodząc z założenia że skoro z Chinczyków i z Słowian udało się uczynić niewolników to Araby da się zrobić to samo !

Gość gość
* z Arabami