Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozetka 38

Jak odkręcić piramidalną głupotę

Polecane posty

Gość Rozetka 38

W życiu sobie nie wyobrażałam, że mogłabym zrobić coś takiego. Przez pewien szukałam pracy i w końcu znalazłam, za mizerne pieniądze, ale w całkiem interesującej dziedzinie. Jednak nie od razu podpisała umowę, najpierw chciałam trochę się przyuczyć, a poza tym miałam sporo wątpliwości. Ostatnio byłam na rozmowie w innej firmie - w sumie wolałabym pracować tam, lepsze pieniądze i godziny pracy, większe wyzwania, ale i możliwa większa satysfakcja. Niestety, mimo, że bardzo starałam się dobrze wypaść na rozmowie, to i tak padło hasło "zadzwonimy do pani". I, kurcze, zadzwonili - pół godziny po podpisaniu przeze mnie umowy w tej pierwszej robocie. No i powiedziałam, że niestety się spóźnili. Szefowa stała przy mnie, głupio mi było. A teraz po prostu nie mogę tego przeżyć. Jak myślicie, jest jeszcze szansa dostać tę drugą pracę?

Gość Rozetka 38
Up

Gość gość
oddzwon tm, powiedz ze stalas przy szefowej i nie moglas rozmawic otwarcie

Gość gość
No ale o co ci chodzi? Jesli zalezy ci na tej drugiej pracy, to przeciez mozesz zlozyc wymowienie w tej obecnej firmie. Jesli masz w umowie czas probny to jest jeszcze latwiej, bo mozesz zlozyc wymowienie bez podania przyczyn w ciagu o,5-1 miesiaca. Martw sie o siebie, a nie tym co szefowa sobie o tobie pomysli!.