Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie: po co wchodzą tu na hejty osoby bezdzietne i nieplanujące dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Bo tego nie mogę zrozumieć. Najczęściej hejtują pod tematami związanymi z wyglądem w ciąży, ustępowaniem miejsca w ciąży, związkiem a ciążą, itp. itd. Jeżeli nie macie doświadczenia w tym temacie, a wiele z was, o zgrozo, dzieci nie toleruje i nienawidzi, to wytłumaczcie mi po co i dlaczego wchodzicie na tematy z którymi nie macie i nie będziecie pewnie miały nic wspólnego i z tonem znawcy wypowiadacie się o czymś, na temat czego nie macie żadnej wiedzy? Często są to wypowiedzi mające na celu ośmieszyć autorkę, zgnoić, zdołować, zrównać z błotem. Może przenieście się na dział, który NAPRAWDĘ was dotyczy, nie wiem, np. życie uczuciowe? Tam jest dużo gimbusów i frustratów i się tam chyba lepiej znajdziecie...

Gość gość
ok! Zawijamy się na dział uczuciowy w takim razie, ciao 🖐️

Gość gość
po co? pytasz...hmmm zauważylam ze tu wchodzi duzo takich dziewczynek ktore maja jakies ukryte braki (bo trudno to nazwac kobietami doroslymi do bycia kobietą) . mialam kolezanke, ktora nie znosi dzieci, nie chce byc matka, na dzieci reaguje alergicznie i bylam tego swiadkiem, natomiast powiedziala mi ze przez to ze nie czuje instynktu to czuje sie gorszym typem kobiety i czuje sie dziwadłem. Zawsze mnie dziwiło dlaczego zaglada na fora mamusiek i ciezarnych a potem wkleja jakies rzeczy z tego na fejsa i obśmiewa np "beka z mamuś na forach" taki profil na fb. Mysle ze takie sooby co tu wchodza by hejtowac, to tak naprawde chcialyby byc w ciazy ale sa bezplodne/nieplodne czasowo/nie maja z kim normalnym tego dziecka miec/nie maja kasy/sa za młode a chcą dziecka a nie mogą/ są za stare a chcą dziecka a nie mogą. przewaza tu mentalna gimbaza ktora czuje sie jedną nogą w krainie dziecięctwa a jedną w doroslosci, ciaza i wyglad w ciazy są dla nich zbyt trudnym tematem, stad obsmiewanie, udowadnianie sobie ze sa lepsze. oczwyscie same w to nie wierzą ale internet daje im zludne poczucie ze moze one sa lepsze. duzo osob tu wchodzi by sie podbudować, ja czuje ze przestane bo przez to jakie baby sie tu wypowiadaja zaczynam sie lapac na tym ze patrze na ludzi jak na **ujów ktorzy są źli i niezyczliwi. a to zludzenie. kafeteria to nie cale spoleczenstwo przeciez

Gość gość
zaczynam sie lapac na tym ze patrze na ludzi jak na **ujów ktorzy są źli i niezyczliwi. a to zludzenie. kafeteria to nie cale spoleczenstwo przeciez X Mam to samo :D Ide ulica i wkładam ludziom w usta tematy ktore sa tu zakładane, posty pełne hejtu. To juz obsesja :D

Gość gość
Ale o co ci dokładnie chodzi? Że ktoś wyraził swoje zdanie? A wolałabyś nie wiedzieć, co ludzie myślą, choć tak myślą? I nie dlatego, że nie lubią dzieci, tylko po prostu niektórzy wyglądają tak, że im ciąża nie pasuje z jakichś powodów do ogólnego wizerunku i ludzie ich oceniają w głowie. Rozumiesz? Co w tym obraźliwego? Taka prawda i nic z tym nie zrobisz.

Gość gość
Chodzi mi dokładnie o osoby, które nigdy nie były w ciąży, nie mają wiedzy na te tematy a potrafią wejść i założyć hejterski, gnojny temat typu "w ciąży wyglądacie jak lochy, grube świnie". Czy taka osoba ma wszystko pod kopułką ok? No raczej nie. Dziwi mnie po co wchodzą. Tutaj jest dział, który powinien podbudowywać kobiety w ciąży i matki dzieci, po to został założony, dla takich osób. Albo planujących/marzacych o tym. Nie podoba się nikomu oprócz psychopatek-hejterek fakt, że ten dział w niczym już nie przypomina działu z poradami, pomocą, spostrzeżeniami wypowiadanymi z SZACUNKIEM. Nie będę dłużej tłumaczyć, bo i tak wiem, że nazwiesz to jakimśtam moim problemem, a ty "tylko" wyrażasz tu swoje zdanie. Na wątki o jedwabnikach i koniach arabskich też wchodzisz choć cię one nie dotyczą?

Gość gość
i jeszcze pal licho jakbyś wypowiadała neutralne uwagi albo negatywne ale kulturalnie, na temat tych koni arabckich i jedwabniczków. Najgorzej jak wejdzie tu jakaś krowa stajenna bez kultury i zakłada hejtujące tematy albo gnoi ludzi pod tematami. Czasem mam wrażenie że tutaj siedzą same patolki po nieskończonej zawodówie, ze zmywaka na zachodzie albo mopsiary. No ale cóż, dzisiaj nawet po studiach łatwo o chama więc nie wiadomo kto się wypowiada. Na pewno dno.