Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozmarynkaja

Czy cuckold dziala w druga storne?

Polecane posty

Gość Rozmarynkaja

Zawsze panowie chetnie oddaja swoje panie w obce rece, ale czy panie tez chcialy by widziec swoich panow w alkowie z inna kobieta? Czy tylko faceci maja takie ciagotki, czy panie tez?

Gość gość
pisać baby !!!

Gość gość
Kobiety! Nie wstydzcie sie! Czekamy...

Gość gość
nie, bo jestes posesywnym typem i podchodze do ludzi troche jak do "rzeczy", czyli cos jest moje i tylko moje, i z nikim sie nie podziele. przez to zdrada = koniec. no musialoby mi nie zalezec w ogole na facecie to wtedy pewnie olalabym to. ale dopoki zalezy to nie.

Gość gość
A ja sama podstawilam mojemu pany swoja kolezanke i patrzylam jak ja posowal. I cale paluszki mialam mokre;)

Gość gość
20:50 to gratuluje wielkiej milosci z poswieceniami w zwiazku :D

Gość gość
Wymiana partnerów powinna być przemyślana i starannie dobrana para. Mnie się podoba gdy mąż rżnie kochankę. To samo podnieca męża gdy kochanek mnie posuwa.To samo z tamtej strony gdy jedna para się kocha to druga obserwuje i się pięści i namietnie całuje tym czasie. Do tego nigdy w klubie bo brak pewnego uroku i intymności obu par. Tamta para jest młodsza sześć lat od nas ale seks jest cudowny.

Gość gość
nigdy nie zrozumiem takich jak wy. to jest chore dla mnie.

Gość gość ktory wieeee
Hej. Moja żona tak ma, kreci ją to, że ja z inną. Jest to bardzo rzadki przypadek, sporo facetów by oddało żóny lecz kobiet kobiet oddajacych mężów jest bardzo mało. Tutaj siedzi gimbaza ktora tego nie zrozumie, więc trzeba by poszukać innego forum

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Na moje imieniny przyszło sporo gości i siostra mojej żony z facetem.Wspaniały wieczór się kończy pozostała siostra z facetem ja i żona reszta już się rozeszła.Kiedy byłem w kuchni po lód do drinków siostrzyczka mi powiedziała że ma ogromną ochotę na mnie i moja żona ją osmielila bo to jest cała uknuta intryga.Jej niby facet jest kochankiem mojej żony z którym chce się pieprzyć a siostra jest dla mnie!......Tak moja żona sprzedała mnie swojej siostrze! 3

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji