Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co robić, wyrywam sobie aż włosy z głowy, po 20 latach, teraz nagle sama, co ja mam zrobić?????

Gość gość
Spróbować się podnieść i żyć dalej. Mnie też mąż zostawil, było to 2 lata temu, ale do dziś bardzo boli. Jedyne co zostaje to podjąć próbę poskładania sobie życia, choć to nie takie proste

Gość maczu piczu
Nie ma na to gotowej recepty. Kazdy radzi sobie inaczej, jeden lepiej drugi gorzej. Jedynie czas bedzie cie od tego wydarzenia dystansowal. Na razie swiat ci sie zawalil i to jest jak najbardziej zrozumiale. Napisz wiecej szczegolow, moze juz samo pisanie przyniesie ci mala ulge. Co sie stalo?

Gość gość
pewnie spotkał młodszą. to się zdarza, mężczyznom wydaje się, że są i będą wiecznie młodzi. nie rozpaczaj tylko zajmij się sobą, szkoda czasu nad użalaniem się.C'est la vie ! - jak mawiają :D

Gość gość
Bo instytucja małżeństwa to iluzja i farsa w 90% przypadkow. Skoro odszedl, mial jakis swoj powod, cos mu nie pasowalo i tyle. Nie warto wylewac łez za kims, kto przestal Cie doceniac.. Widocznie nie byl Ciebie wart.

Gość gość
Bardzo Ci współczuję...pewnie już wcześniej coś się działo...Nie zauważyłaś, nie zarejestrowałaś tego.... Na początek opłać rachunki i sprzątnij mieszkanie, tak gruntownie. Te mechaniczne czynności pozwolą Ci wyrzucić nadmiar energii, i spokojnie pomyśleć. Partnerstwo czy małżeństwo? Są dzieci? Połòż kartkę z długopisem w widocznym miejscu, i zapisuj na gorąco wszystkie sprawy do wyjasnienia, do ustalenia , do załatwienia. Odezwij się. Przytulam.

Gość gość
Mnie też zostawił wczoraj chlopak byliśmy razem parę lat. Czuje się strasznie nie mam siły do niczego najchętniej bym leżała i płakała.strasznie to boli.

Gość gość
A jak był czas żeby zmienić swoje zachowanie to co robiłyście kobietki? Przecież wielu z was gra rolę niezadowolonych księżniczek a później płacz i olaboga! Z ręką na sercu: to wy zarabiałyście kasę i ciągnęły ten wózek zwany życiem czy was partnerzy?

Gość gość
Przepraszam bardzo ale ja pracowałam zajmowałam się wszystkim wiec daleko mi do księżniczki

Gość gość
Bo instytucja małżeństwa to iluzja i farsa w 90% przypadkow. x Nawet 100% ale tylko dla debili. Prawdziwy mężczyzna nie zostawi żony i nie pozwoli aby patologia w głowie mu mieszała. Debil bez rozumu zrobi wszystko co mu każe drugi głupek.

Gość gość
No żona to akurat nie byłam ale tyle lat razem chyba coś znaczylo bynajmniej tak mi się wydawało a on się spakować po kłótni i wyprowadzil

Gość gość
Było się nie kłócić, tylko dbać o chłopa.

Gość gość
O tak i co może jeszcze po nóżkach całować może jest to moja wina bo mam.ciezki charakter ale dobrze o tym wiedział. Tylko te chłopy mają teraz słaba psychikę