Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wam się podoba obecna TVP?

Polecane posty

Gość gość

piszcie szczerze, nie bójcie się

Gość gość
Niepodoba

Gość gość
No właśnie, rzadko oglądam, ale od 2 dni częściej i jadą Antkiem do oporu, ciągle też o jakichś "incydentach na Bałtyku" = czyli zły Rusek, zły, chyba za długo spokój był w naszym kraju i Bóg nas postanowił pokarać następną wojną światową, bo po cóż ta propaganda w mediach, manewry , bazy, tarcze.. A wy się łudźcie, kto mądry ma spakowaną walizkę żeby w razie czego szybko stąd wyjechać, ja niestety zostanę bo nie stać mnie na wyjazd. Nie mamy mądrych polityków i nigdy nie mieliśmy przez ostatnie 1000 lat.

Gość gość
Jest lepsza.Mam na myśli programy publicystyczne i wiadomości. Jest pluralizm.W końcu zapraszani są ludzie o różnych poglądach politycznych.Są w końcu i zwolennicy i przeciwnicy obecnego rządu.

Gość gość
o wiele jest lepsza. wreszcie mówi się tam to co myślą obywatele a nie mówi obywatelom że są ciemni, ksenofobiczni i zacofani.

Gość gość
Beznadziejna!

Gość gość
dlaczego pisiory nie potrafią założyć własnej TV tylko zmuszają ludzi do płacenia podatku abonamentowego na państwową TVPropagande? Przecież państwowa telewizja powinna zostać sprywatyzowana.

Gość gość
Nie jest to żadna pisowska telewizja .Są zapraszani do niej peowcy, głupie lewaki opowiadają swoje idiotyzmy no i są wreszcie dziennikarze których przez osiem lat jakoś nie było