Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyglada kwestia podpisania umowy z sala weselna

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy zdecydowani na konkretna sale weselna i chcielibysmy zaklepac termin tylko nie wiemy za bardzo jak wyglada kwestia podpisania takiej umowy czy dobrze by bylo zebysmy pojechali tam razem? pracujemy na zmiany i czasem poprostu sie mijamy i nie damy rady czy myslicie ze oni powinni miec jakies gotowe wzory umowy i moglabym np podjechac sama niczego nie podpisujac i zabrac taka umowe do domu do przejrzenia? nie chcialabym tak waznych spraw zalatwiac sama i podpisywac odrazu bez przejrzenia na spokojnie w domu. Co powinna taka umowa zawierac? czy cena powinna byc wyznaczona konkretna za osobe ? bo wiadome ze taka umowa jest zawierana ze sporym wyprzedzeniem a ceny z roku na rok moga ulec zmianie. Bardzo bylabym wdzieczna za opinie

Gość gość
czy ktos moglby sie wypowiedziec?

Gość gość
jest tu ktos zoorientowany w temacie?? licze na pomoc

Gość gość
cały ten przemysł weselny jest poważnie chory i taka jest moja wypowiedź, kup pare skrzynek wódki jedz na wioske do dziadków tam ci wyprawią wesele pod gruszą i obejdzie bez umów tego całego zadęcia

Gość gość
heh nie jednak zdecydujemy sie na tradycyjne wesele:P zalezaloby mi zeby wypowiedzial sie ktos zoorientowany w temacie:)

Gość gość
kobito co ty w ogóle o tradycji wiesz? obejrzyj sobie Kargula i Pawlaka

Gość gość
Moze zle sie wyrazilam:P masz racje wiem jakie wesele masz na mysli ale uwierz ze w dzisiejszych czasch to zadkosc a moze nawet wcale juz takich nie robia:) dlatego ponawiam moje pytanie, moze ktos doradzi cos w kwestii tej umowy:)

Gość gość
W dzisiejszych czasach właściciele sal weselnych dokładaja wszelkich staran aby kwestia podpisania umowy była jak najwygodniejsza dla Klienta. Tak przynajmniej było w naszym przypadku i sali http://www.dworchoiny.pl/

Gość gość
My robiliśmy wesele w sali bankietowe w www.resgaz.com. Podpisaliśmy umowę na tydzień przed ślubem i wcześniej wpłaciliśmy zaliczkę.

Gość gość
Znajomi robili wesele u Zajeździe u Przemka Sala Kryształowa. Byli bardzo zadowoleni. Wszystko uzgodnili wstępnie przy rezerwacji sali a potem przed weselem podpisali umowę.