Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trust przyjaciółka

Fałszywe przyjaciólki

Polecane posty

Gość trust przyjaciółka

Hejka, chcę napisać, że dosyć mam tych peudo przyjaciółek ze szkół. Mianowicie posiadam takie 2 wielki przyjaciółki ze studiów, które mnie totalnie zlewają, a razem wszędzie chodzą. Rzadko same mnie gdziekolwiek same z siebie zapraszają, chyba że przez przypadek się dowiem, że gdzieś idą, no to wtedy jest "na to możesz iść z nami. Ostatnio urządziły sobie wspólny wyjazd do innego miasta, nic mi o tym nie mówiły. Najlepszy jest fakt, że studiujemy razem i jak trzeba notatki to zaraz o mnie sobie pomyślą. A tak poza tym to z jedną z nich na początku ja się pierwsza zakolegowałam, a potem poznałam z tą drugą. I wszystko było pięknie i cudownie, aż do teraz. Czuję się jak ta "trzecia", a one zawsze we dwie. To już nie to samo co kiedyś, chciałabym z nimi zerwać kontakt, ale nie mam za bardzo innych przyjaciółek i pozostają te. Mam dobrą inną koleżankę, ale tej innej tak dobrze jeszcze nie znam. Za bardzo jestem przywiązana do tych 2, chyba a bardzo dużo przeżyłam z moimi peudo przyjaciółkami. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Co lepiej zrobić skończyć z tymi peudo przyjaciółkami?

Gość gość
obudz sie, ile ty masz lat? witamy w realnym swiecie

Gość gość
Kurffa jaki debil się znowu pojawił ma chyba z 12 lat

Gość gość
sorry autorko ale ty jesteś takim rzepem one nie chcą z tobą mieć kontaktu więcej niż na studiach widać że się do nich pchasz na krzywy ryj

Gość trust przyjaciółka
Więc co zerwać z nimi te toksyczne relacje?

Gość gość
Tak, zerwij z nimi znajomość. Tez miałam takie ''przyjaciółki''. Jak im coś trzeba było to były pierwsze do mnie, a tak to mnie kompletnie olewały. Nie warto się z takimi zadawać.