Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać czy facet jest niezainteresowany czy myśli że jest za słaby

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo ładną dziewczyną, nie raz slyszalam że ktoś w ogóle nie brał pod uwagę kategorii bliskiej znajomości ze mną, bo "za wysokie progi", co jakiś czas ktoś mi mówi że powinnam być modelką, mężczyźni odwracają się na mnie itp. Podoba mi się jeden mężczyzna, zrobiłam jeden sygnał zielonego światła, wiem że nikogo nie ma, ale nie mam pojęcia czy po prostu nie jest mną zainteresowany czy jest z tych co myślą że ja na pewno do niego nie w tych sprawach, bo uroda, bo lepsze wykształcenie itp. Można to w ogóle jakos rozpoznać?

Gość gość
kotku ten post juz tu byl 2-3 tyg temu

Gość gość
Ciekawe , bo mi ta myśl dziś przyszła do głowy

Gość gość
Ale jak tak, to daj linka, to poczytam tam odpowiedzi

Gość gość
1.Prawdopodobnie masz manię wielkości - bardzo często przeciętne pasztety mają wysokie mniemanie o swojej urodzie, jakbyś zapodała fotografię to byś się o tym boleśnie przekonała czytając komentarze. To że cię ktoś komplementuje nic nie znaczy, są ludzie którzy wszystkich komplementują bo taki maja styl bycia. 2. Nieważne to jednak w sumie, po prostu z nim pogadaj chwilę na dowolny temat i albo zobaczysz w oczach zainteresowanie, albo obojętność albo niechęć. Jak zainteresowanie to możesz działać dalej a jak nie to daj sobie z nim spokój. Są faceci nieśmiali którzy do największej brzyduli nie podejdą więc może to jeden z tych a może po prostu nie podobasz mu się czy ma kogoś innego na oku.

Gość gość
1. Udane. Pierwsza zasada kafeterii: podać w wątpliwość czyjeś zdanie o swojej urodzie. 2. Toś mi pomógł/pomogła. Ciężko mi to zrobić bo spotykamy się tylko na płaszczyźnie pewnej usługi.

Gość gość
Widać temu się nie podobasz, może szuka innej dziewczyny albo żadnej nie szuka.

Gość gość
1.No więc możesz "zepsuć" swój smartfon czy laptopa i poprosić go mimochodem o radę przy następnym spotkaniu, będzie musiał się zainteresować a po entuzjazmie odkryjesz co o tobie myśli i czy w ogóle. 2. Z doświadczenia wiem że te naprawdę ładne nie myślą o sobie w sposób taki jak ty, znają swoją wartość i są do nie przyzwyczajone, a na tobie byle komplement robi wrażenie ale może rzeczywiście jesteś piękna (morze...)

Gość gość
Gdyby to było takie proste to tak. Tylko że: 1. Sama byłam zaskoczona jak się dowiadywałam komu się podobałam tyle że nie dał tego poznać, bo czuł że " za wysoka liga" i lęk przed odrzuceniem determinował zachowanie. 2. Tyle tu wykwita tematów o tym jak to mężczyźni czekają na ruch kobiety.

Gość gość
17:29 a co, te naprawde ładne myślą, że są brzydkie? :-D i 2. Co świadczy o tym że rzekomo byle komplement robi na mnie giga wrażenie? Jest miło i tyle. Zawsze. Każdej kobiecie.

Gość gość
Wiesz co, ale odwróć sytuację. Przykład znasz kilka lat fajnego, sympatycznego, przystojnego chłopaka, ale jesteś zakochana w innym i dlatego na tego nie patrzysz pod kątem-, chce żeby był moim facetem, mimo że dostrzegasz że jest świetnym facetem. On jest świetny ale Ty chcesz kogoś innego. To tak jak w kawiarni- jedni wybierają late, inni cappuccino, ktoś jeszcze - kawę z mlekiem a jeszcze inny ekspreso.

Gość gość
No ale to taki sam strzał z tym że on jest w kimś zakochany jak każdy inny, poza tym nie mamy 18-25 lat tylko trochę więcej więc raczej zakochania na zabój bez związku zdarzają się bardzo rzadko. Takim samym strzałem może być to że on myśli że taka laska jak ja z pewnością musi mieć wianek adoratorów.