Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxbobixx

Bez stanika ?

Polecane posty

Hejka :) pytanko...czy podoba się Wam jak kobieta z ładnymi piersiami zaklada np.sukienke tyle że bez zakladania stanika? Mężczyźni? Kobietki a jak Wy do tego podchodzicie?

Gość gość
ło jejciu! możesz mieć cyce do pasa i poza. jak mieszkasz na jakimś zadupiu to nie będzie się nikomu podobać a jak w jakiejś wielkiej metropolii to wrażenia nie zrobisz. cycyki to nie takie tabu jak ci się wydaje. niektórzy faceci mają większe i żyją.

Ojeju..no co Ty ... zapytałam raczej z myślą, że idzie lato i do niektorych sukienek staniki nie pasują ? ... po co ta złośliwość ...

Gość gość
nie cuduj, to nie złośliwość tylko fakt. zależy gdzie mieszkasz. jednym i staniki bądą przeszkadzały a drugim nie bo cycki i tak są na widoku gdziekolwiek nie popatrzysz. dla jednych "jejciu" a dla drugich ...."normalka".

Gość gość
Nie przesadzaj. mowanie nie jest o erotyce czy nudyzmie, chyba że jesteś bezmózgowym samcem którego móżdżek znajduje się na czubku penisa (tzn baaardzo malutki móżdżek).

gośćdziś Nie przesadzaj. mowanie nie jest o erotyce czy nudyzmie, chyba że jesteś bezmózgowym samcem którego móżdżek znajduje się na czubku penisa (tzn baaardzo malutki móżdżek). X Nie podniecaj się tak, robiąc z tego jakąś WIELKĄ powagę, bo sr'acz'ki dostaniesz, jak nie wyluzujesz :-D

xxbobixxdziś Przestańcie X Kto zaczął, niech przestanie :-) Lub wyluzuje, bo w majty popuści :-D

Gość gość
TixTom7 dziś gośćdziś X Nie podniecaj się tak, robiąc z tego jakąś WIELKĄ powagę, bo sr'acz'ki dostaniesz, jak nie wyluzujesz smiech.gif X X skąd wrażenie że się podniecam? niby czym? o ile czytałam twoje wypowiedzi w poprzednich tematach, tak teraz mam wrażenie że ktoś się pod ciebie podszywa albo ci odbija. Tak w nawiasie zapytam, co ma sraczka wspólnego z podnieceniem?

Zapytałam o opinie i nie ma sensu byście się sprzeczali ;) . Chociaż ile osób, tyle opinii... a ciekawa byłam jak Panowie na to patrzą i kobiety np.z prespektywy np.takiej że no nie wiem np krępuje je to i by sie nie odważyły czy coś :) wiadomo, że wszędzie się piersi pojawiają :)

skąd wrażenie że się podniecam? niby czym? o ile czytałam twoje wypowiedzi w poprzednich tematach, tak teraz mam wrażenie że ktoś się pod ciebie podszywa albo ci odbija. Tak w nawiasie zapytam, co ma sraczka wspólnego z podnieceniem? X Zareagowałaś na zwykły żart i zrobiłaś z tego jakąś powagę, tylko dlatego, żeby do mnie głupio napisać, dlatego albo masz problem z czytaniem-rozpoznaniem zwykłego żartu, lub twoja głupota ogranicza cię tylko do tego, by tak reagować. Także nie wyolbrzymiaj tamtego, bo mam wrażenie, że się tym podniecasz, a sr'acz'ki, no cóż, z takim twoim rozumowaniem zawsze możesz dostać, czy się podniecisz, czy nie.