Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki mnie nie kręcą

Polecane posty

Gość gość

są takie przyziemne, smutne, ciężkie, chcę kobietę z zagranicy , z jakiegoś pozytywnego kraju, energetyczną, optymistyczną i z klasą

Gość gość
Tylko Ci sie tak wydaje bo za granicą wszystko wydaje sie być inne.

Gość gość
Może ale naprawdę mnie mnie kręcą. Nie chodzi o wygląd tylko o charakter. Nie dziwię się też Polską że tak lecą na cudzoziemców, one też mają dość Polaków. Polak + Polak = przyziemne, depresyjne życie.

Gość gość
i myślisz, że fajna , wesoła kobieta będzie chciał polaczka smutasa z wieczną biedą i przegraniem w oczach?

Gość gość
Tu nie ma nic do rzeczy "przegrywanie w oczach". Ludzie z dużą kasą, biznesem, artyści, przystojni itp. z Polski są nie tyle przegrani co depresyjni, smutni i niefajni. Taplamy się w negatywnych emocjach. Tacy jesteśmy. Plotki, szyderstwo, smutek, brudy... Tylko cudzoziemka o innej mentalności może rozproszyć te czarne chmury z naszych głów. Dlatego Polak czy Polka za granicą tak się garną do tej inności. Uciekają przed szarzyzną polskiego życia.

Gość gość
Trawa u sąsiada zawsze bardziej zielona ? Z tego sie wyrasta. Z czasem :)

Gość gość
Cudzoziemska mentalnosc rozproszyć ma chmury z naszych głów ? Raczej w ich głowach są czarne chmury kiedy obecnie czują się oni zagrożeni we własnym kraju i boją się na ulicach tłumów młodych agrsorów pod szyldem multikulti :( On mają jeszcze większe problemy niż my.

Gość gość
Zdradzę ci tajemnicę chłopcze- jeśli sam w sobie nie poukładasz pewnych rzeczy i sam nie wyjdziesz ze swojego smutactwa to nikt z zewnątrz ci tego nie zaszczepi i nie rozproszy. to wszystko bedzie proteza, coś dla ciebie i tak sztucznego i nienaturalnego, bo ty w srodku dalej będziesz bez tych cech , które oni mają. A jesli jestes fajnym wesołym człowiekiem to i w Polsce takich do siebie będziesz przyciągać . no ale oczywiście dalej możesz żyć złudzeniami , że ktoś ciebie zbawi bez twojego udziału

Gość gość
Jesteśmy jak stado wilków, kto inaczej pachnie tego zagryzamy albo przynajmniej gnoimy. Ciągle konkurujemy miedzy sobą - o wszystko, nawet o drobiazgi. Tu się nie da być pozytywnym.

Gość gość
no i podstawowe pytanie...co ty masz do zaoferowania takiej cudzoziemce, żeby chciała się męczyć z wiecznie depresyjnym smutasem? Chyba nic, weseli ludzie szukaja sobie podobnych, a nie takich którzy trują otoczenie melancholią i gaszą wszelka radość

Gość gość
Ty myślisz, że obcokrajowcy nie mają problemów w życiu, smutku i depresji ? Jeśli tak sądzisz, to obudź sie i jedź za granice i wówczas zobaczysz, że tam życie jest takie samo i nie wygląda jak na filmach z samymi uśmiechniętymi twarzami z białymi zębami. Zbyt wiele przykładasz wagi do pozorów niż na prawdziwych wartościach. Tylko wartości przynoszą radość. Prawdziwą radość jaką daje Bóg.

Gość gość
Mnie niektóre kręcą ale generalnie polki to leniwe i roszczeniowe ksiezniczki z wiecznie wredną miną o świnkowatej lub myszowatej urodzie