Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda0094

wczorajsze zachowanie księdza!!!

Polecane posty

Wczoraj odbył się chrzest mojego syna z partnerem nie jesteśmy po ślubie ( on jest rozwodnikiem) byłam u spowiedzi przed chrztem powiedziałam o tym księdzu nic nie powiedział szczególnego dostałam rozgrzeszenie więc na mszy w czasie chrztu podeszłam po komunię ( myślałam , że mogę ponieważ dostałam rozgrzeszenie) lecz ksiądz powiedział, że nie bo nie jestem po ślubie . Dwa miesiące temu brat chrzcił w innej parafii dziecko i normalnie przyjęli komunię i nic im ksiądz nie powiedział. Jak to jest z tą komunią?? I czy ksiądz na naukach ma obowiązek poinformować o takich rzeczach ?? P*****l** od rzeczy a podstaw nie przekazał...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Dlatego przestalem chodzic do kosciola ;P

Ja wyzywałam partnera o kościół bo jest nastawiony anty ale chyba ma rację .... A chrzest kosztuje 200 zł ale ksiądz nie dostał grosza .. za zachowanie a za chrztem chodziłam 2 tygodnie i ciągle mnie odsyłał że nie ma czasu

Gość gośćśćć
żyjąc z rozwodnikiem nie możesz przyjmować komunii, twój partner oczywiście też nie, ponieważ jest to cudzołóstwo. Zachowanie księdza było więc normalne.

jeśli jego zachowanie było normalne to dlaczego podczas spowiedzi otrzymałam rozgrzeszenie????

Gość gość
ZDYCHAJ

Gość gość
z tego wynika ze nie dostałas rozgrzeszenia poza tym nie dziwię się księdzu. Skarga do kurii nic nie da.

Gość gość
Ksieza teraz musza improwizowac, bo malo kto by dostapil komunii na tradycyjnych zasadach, wiec dal ci rozgrzeszenie tak jak daja ciearnym pannom mlodym. Dziwne, ze jeszcze wierzycie w te zabawy, skoro oni sami zdaja sie nie wierzyc.

Gość gość
dokładnie, a najlepiej się zemścisz, jak przestaniesz bywać w takich miejscach jak kościół i dawać tym bydlakom zarabiać jakiekolwiek pieniadze na nieuczciwym handlu sakramentami.

Gość gość
ja juz nie chodze do kosciola i nie wierze w to wszystko ale z tego co pamietam osoby zyjace w takim zwiazku nie moga dostac komunii. ale pewna nie jestem

Gość gość
ksiądz dał rozgrzeszenie aby nie pozostawić cię pomocy uratowania z twego grzechu , ale komunii nie mógł ci dać bo nie chcesz odejść od partnera .

Gość gość
I naprawdę chcesz wpakować Twoje dziecko w to bagno? Po co je chrzcisz? Po co???

Gość gość
Twoje rozgrzeszenie zostało anulowane.