Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkapolna22

Zachowanie faceta do mnie.Pomozcie!!!

Polecane posty

Gość stokrotkapolna22

Mam taki problem podoba mi sie facet.Czesto rozmawiamy na rozne tematy w pracy.Zartujemy i opowiadamy sobie rozne sytuacje.On bardzo mi sie podoba.Juz kilka razy probowalam dac mu to do zrozumienia.Ale nie potrafie go rozgrysc.On zaczepia i zartuje z innymi kolezankami.Dokucza im w sensie zartobliwym.Puknie ,szturnie to wyglada jak konskie zaloty.Ale mnie w ten sposob nie traktuje.Ze mna tylko rozmawia ,zazartuje ale nie ma opcji ze by sie zblizyl do mnie.Mam wrazenie ,ze albo lubi sobie ze mna pogadac albo ma duzy dystans albo zwyczajnie mu sie nie podobam i nie ma zamiaru w ten sposob ze mna zartowac.Troche jest mi glupio i nie wiem co tak naprawde on o mnie mysli i jak odbierac jego zachowanie.Teraz zastanawiam sie jak nawiazac z nim kontakt poza praca.Moglabym go zaprosic na FB ale boje sie ze sie zblaznie.Poradzcie cos.

Gość gość
Na fb zaprasza sie nawet obcych ludzi,więc to nic dziwnego ani krępującego gdy wyślesz mu zaproszenie na fb.do znajomych.

Gość gość
dał ci już kość czy jak długo jeszcze masz czekać? smiech.gif

Gość stokrotkapolna22
Zarty zartami ale jest tak przystojny ze z checia juz wzielabym kosc hehehe.A tak wogole mowie powaznie nie kumam jego zachowania.Lubie go i mozna z nim praktycznie o wszystkim pogadac ale zastanawiam sie dlaczego inaczej mnie traktuje.

Gość stokrotkapolna22
gdy do mnie cos mowi to odlatuje , kompletnie nie slysze o czym mowi tylko wyobrażam sobie , ze mam jego penisa w moich ustach. pomóżcie proszę!

Gość stokrotkapolna22
stokrotkapolna22 dziś gdy do mnie cos mowi to odlatuje , kompletnie nie slysze o czym mowi tylko wyobrażam sobie , ze mam jego penisa w moich ustach. pomóżcie proszę! GOŃ SIĘ PODSZYWIE !!!

Gość stokrotkapolna22
po co ja tu zakladalam temat , gońcie się zjeby. kafeteryjne debile!

Gość stokrotkapolna22
stokrotkapolna22 dziś po co ja tu zakladalam temat , gońcie się zj**y. kafeteryjne debile! WSZYSTKIE PODSZYWY TO CHORE UMYSŁOWO ISTOTY

Gość stokrotkapolna22
przez was az narobiłem w majtki. i co wesoło wam? debile!

Gość gość
wolisz piss do siebie czy w strone partnera/>?