Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej asystentka

Co mogło oznaczyć takie zachowanie kierowniczki? Jestem jej asystentką i mamy

Polecane posty

Gość jej asystentka

Jestem jej asystentką i mamy wspólny pokój. Dziś zaczęła migać nam świetlówka i tak denerwująco pykała co chwila. Mimo, że to było nad jej biurkiem to ponieważ jestem wyższa więc poprosiła bym to ja weszła na jej biurko i taką plastikową listewką spróbowała postukać w świetlówkę żeby zaskoczyła. Zdjęłam buty na obcasie i po krześle wspięłam się na blat. Postukałam świetlówkę ale nadal migała. Chciałam już zejść kiedy ona powstrzymała mnie i poprosiła bym jeszcze chwilę tak postała. Zdziwiona spojrzałam w dół a ona z zafascynowaniem przyglądała się z bliska moim bosym stopom. Powiedziała, że mam przepiękne paluszki i pogłaskała je. Potem pochyliła nisko głowę jakby chciała je pocałować ale ja w panice zeskoczyłam na podłogę omal się nie przewracając. Wtedy otrząsnęła się z chwilowego letargu i takim nieco sztywnym tonem podziękowała mi za fatygę i kazała wracać do pisania przerwanej pracy. Teraz udaję, że piszę a w rzeczywistości nie mogę przestać myśleć o tym incydencie. Co mogło oznaczać to jej dziwne zachowanie?

Gość gość
Widocznie masz ładne nogi.

Gość gość
Lesba. Uważaj na nią, bo cię zgwałci.

Gość jej asystentka
chce sprawdzić czy ona jest less , wypachniłam sobie swoja cipke , ulubionymi przez nia perfumami i .. ciekawam co będzie...

Gość gość
3/10.

Gość gość
14:11 to samo pomyślałam :)

Gość jej asystentka
@ jej asystentka dziś chce sprawdzić czy ona jest less , wypachniłam sobie swoja c*pke , ulubionymi przez nia perfumami i .. ciekawam co będzie... x prowokacja

Gość jej asystentka
@ gość dziś Lesba. Uważaj na nią, bo cię zgwałci. x Pracujemy ze sobą nie od dziś i wcześniej nigdy nie zauważyłam oznak homoseksualizmu u niej.

Gość gość
Dzisaj wszyscy są jacyś przewrażliwieni facetka prawi ci komplement powinnaś się cieszyć a ty od razu robisz z niej gwałcicielkę

Gość gość
Debile pojj****i się nabieraja na to prowo jakiegos zboka jeebanego :o zal mi was idioci