Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa na tym forum

Polecane posty

Gość gość

chetne cipki na seks. mam duzego jestem dobry w te klocki i robie mega fajna minete (opinie lasek)

Gość gość
Chetnie walne minetke jakiejs malolacie lub kobietce starszej moze byc motylek lub buleczka nie robi mi to roznicy tak samo jak higiena osobista moze byc cipcia zagrzybiala byleby buzka ladna hehe

Gość gość
Desperat bo patrze na wyglad? Twarz ciagle jest widoczna a cipcia nie wiec nie robi mi jej wyglad wizualny roznicy :)

Gość gość
patrze na wyglad twarzy rzecz jasna :)

Gość gość
niestety ale jestes dla mnie za mloda. mam 31 nie szukam 18tek. prawikiem nie jestem od niepamietnych czasow

Desperat - bowiem zanurzysz język nawet w starej, zagrzybionej, śmierdzącej piczy w którą ktoś, minutę wcześniej się spuścił. :D Dno. :D

Gość gość
a ty wogóle bzykalas sie juz kiedys bo wyzywasz mnie od desperaów a moge sie zalozyc (po tym w jaki sposob piszesz) ze penisa zadnego jeszcze w c**eczce nie mialas

Gość gość
wiec moj k***s w dziewice by nie wszedl za duzy musisz pocwiczyc

Gość gość
który dużo muczy, a mało daje .. Mało daje czego ? Spermy ?

Gość gość
Ja jesetem chętna, ale skoro nie szukasz 18latek...

Gość gość
moze jakis wibrator owszem lub jakiegos drucika. mialas w sobie grubego na przeszlo 17cm (obwod) ale szczerze

Gość gość
do chetnej z 15.39- 18 latki a jak u ciebie z seksem uprawialas juz z kims czy tez nie

Gość gość
15:46 - Nie. Ale ile masz lat? Chciałabym kogoś po trzydziestce, najlepiej 35+...

Gość gość
mam 31 a dlaczego szukasz kogos 35+, skoro jestes mloda

Gość gość
ja dam ci tyle spermy , ze nie nadążysz z połykaniem

Gość gość
15:49 Bo podobają mi się starsi, rówieśnicy mnie nie kręcą.

Gość gość
a dokladnie ile masz lat. a wsrod rowiesnikow nie masz nikogo dojrzalego w sensie psychicznym.

Gość gość
Nie mam nikogo, wszyscy są tacy sami. Dokładnie mam 18 lat, w grudniu 19. Po prostu od zawsze podobali mi się starsi, szarmanccy, dżentelmeni...

Gość gość
widze ze jestes szczera. a powiedz mi dlaczego tyle dziewczyn w twoim wieku klamie ze uprawia seks i dlaczego jeszcze nie uprawialas seksu- nie mialas okazji czy inne powody. bo wydajesz sie dojrzala jak na swoj wiek.

Gość gość
Nie wiem czemu wszyscy kłamią. Dzisiejszym światem zawładnęły media, seks (nawet w reklamach...), wszędzie nawiązują do seksu, a kiedyś seks był tematem tabu i oznaczał połączenie dwóch, bratnich dusz, a nie jak teraz aktywnością fizyczną, która jest podstawą związku, co jest NIEPRAWDĄ. Nie uprawiałam jeszcze seksu, bo nie chciałam z byle kim. Ale teraz mam ochotę przytulić się do starszego mężczyzny, w którym byłabym zauroczona, a może i też nawet zakochana. I dziękuję, dlatego też szukam kogoś dojrzałego, a dzisiejsze młode pokolenie jest... wiadomo jakie....

Gość gość
sorry ze pytam ale w jakim stopniu lubisz seks- bardzo, srednio, malo. to ze seks przestaje byc tabu wg mnie jest bardzo dobre- trzeba mowic o swoich potrzebach. ja seks uwielbiam i jest on dopelnieniem zwiazku, jest bardzo wazny. niestety nie zgodze sie z toba- ja uwazam ze moze nie do konca jest podstawa zwiazku bo sa inne rzeczy ale jest mega wazny. lubie kobiety chetne na seks oczywiscie ze swoim wybrankiem nie z kim popadnie, uwazam ze takie kobiety sa ciekawsze, zwariowane.

Gość gość
Nie powiem Ci w jakim stopniu lubię seks, bo jeszcze go nie uprawiałam. Ech, kończę konwersację, nic tu po mnie, dojrzałych ludzi brak. Żegnam.

Gość gość
i z doswiadczenia moge ci powiedziec zebys zaczela szalec puki jestes bardzo mloda bo czas szybko leci. ja mam 31 lat ale chetnie bym wrocił do czasow studenckich, liceum i ten czas wykorzystal duzo lepiej- nie ze teraz jestem niezadowolony, ale zawsze cos mozna bylo zrobic lepiej, cos bardziej szalonego itp. na twoim miejscu jeszcze nie szukal bym faceta tylko sie bawil, imprezowal, wiem co mowie. a jak dobjesz do ok 27lat wtedy mozna szukac stalego zwiazku