Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megiii232

Czy to jest rasizm?

Polecane posty

Gość Megiii232

Bo skromnie uważam,że Europa powinna być dla ludzi białych i dalej powinna zostać biała.Sprowadzanie innych ras,wyznań do nas powoduje jeden wielki burdel i mieszanie się ras...no nie wiem ja jakoś lepiej sama się czuje jak ulicą idzie 3 białych niż 3 czarnych. Przedtem miałam poglądy lewicowe typu mi nie przeszkadzają czarni i tak dalej ale byłam w te wakacje w Londynie i multikulti mnie dobiło.Jak jechałam w metrze masa czarnych i ciapatych i wyglądało to tak,że 1 ciapaty i 1 czarny,a w środku siedzi biały ...nieciekawy widok,czułam się jakbym była w jakimś kraju 3 świata :( I nie życzę tego nigdy Polsce. Czy jestem rasistką w takim razie?

Gość gość
jesteś zdroworozsądkową dumną białą kobietą mającą szczęście żyć w najwyższej cywilizacji świata

Gość gość
dokladnie. nie wstydzmy sie tego ze jestesmy biali, badzmy z tego dumni! nie dajmy sobie wmowic ze jestesmy zacofani bo nie zgadzamy sie aby inne rasy zdominowaly nasz kontynent. dosc tej chorej obłudy.

Gość gość
Zgadzam się, z tym że samotne imigrantki z innych kontynentów niech przybywają.Nie powinniśmy dyskryminować kobiet, tym bardziej że kobiety nie stanowi zagrożenia.

Gość gość
Nie przejmuj się. Czarny jest większym rasistą od ciebie. Z jakiej racji mamy mówić ciemnoskóry, kiedy to czarnoskóry. Czarnuch to takie samo słowo jak białas, czy żółtek. Tak naprawdę angielski "czarnuch" to niewolnik, a nie osoba o skórze czarnej.

Gość gość
W Islamie do tej pory niewolnictwo jest legalne i dopuszczalne. To właśnie muzułmanie jako pierwszi zaczęli masowo handlować niewolnikami z Afryki sprzedając Anglikom którzy wywodzili ich do Amerykańskich kolonii.

Gość gość
tak, to jest właśnie rasizm. wg dominującej obecnie, lewackiej ideologii nie mamy prawa protestować przeciwko przyjmowaniu obcych do swoich krajów. to "ksenofobia i rasizm". nawet gdy ci obcy to bandyci i mordercy, nawet grzy przyjeżdżają do nas z krajów w których otwarcie prześladuje się inne wyznania i poglądy a oni sami też deklarują że nie będą szanować naszych obyczajów tylko my mamy dostosować się do nich. dlatego w imię naszego własnego bezpieczeństwa wzywam wszystkich: bądźmy rasistami, bądźmy ksenofobami albo zwyczajnie zginiemy.