Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście pomyśleli o wolnej

Polecane posty

Gość gość

40 sto latce?Że jest sama bo brzydka,psychiczną, wybredna?nikt jej nie chciał?

Gość gość
Jesteś kobietą?

Gość gość
ze nie znalazla normalnego faceta wsrod masy poyebow wspolczesnych czasow

Gość gość
Że jest dziwna i tyle, albo że tak wybrzydzała za młodu że została z ręką w nocniku :) ewentualnie że jest tak wredna i marudna, że żaden z nią dłużej nie potrafił wytrzymać. Ale do romansu jak najbardziej by się nadawała o ile wyglądem nie straszy.

Gość gość
Nie takie wredne i marudne krokodyle mają mężów :D nie wiem więc czemu ludzie tak myślą o samotnych kobietach.

Gość gość
jak piekna to ze ma dwóch i nie wie kogo wybrać ,albo nawet nie chce wybierac,a może i trzech,nie przyzna się ,będzie udawac samotna i niewinna,a jak brzydka to wiadomo

Gość gośćkrolodyl
Nie jestem marudna i nie mam 40 lat A ze moj manie w doppooe to moja wina?nie sądzę!

Gość gośćkrolodyl
Nie jestem marudna i nie mam 40 lat A ze moj ma mnie w doppooe to moja wina?nie sądzę!

Gość gość
ludzie tutaj nie maja wyobrazni :) rozne rzeczy sie dzieja, mozna zostac sama po wieloletnim zwiazku, rozwiesc sie, mozna owdowiec. Ale tutaj to wszystkie to nietykalne 40 letnie singielki dziewice, bo faceci tutaj to tacy kawalerzy co nie mieli za duzo do czynienia z kobietami i kazda to dla nich nietykalna ksiezna

Gość gość
Właśnie ludzie mają wyobraźnię i zakładają najgorszy ze scenariuszy, że jak ktoś ma powyżej 30-tki lub 40-tki to dziewica i prawik, nieudacznicy, nikt ich nie chciał, itd... na takich można się wyżyć, a to że ktoś po kilku latach związku nagle został sam... przecież to nudne i takiemu nie ma za bardzo jak dosrać.

Gość gość
Mam sąsiadkę po 40-tce, brzydka nie jest, a nawet jest bardzo atrakcyjna, ale do normalnych zaliczyć jej raczej nie można, bo widać że jest dziwna i drze ryja po nocy śpiewając piosenki Edyty Górniak :) A druga znów drze ryja podczas seksu i to jak :) niby samotna, ale co chwila rżnie ją inny facet, więc też do normalnych zaliczyć jej nie można.

Gość gość
hehe a Ty co przez wizjerek lukasz kto do niej wchodzi??a to normalne ?wścibska plotkaro :-) a może lustrujesz przez okienko

Gość gość
Trudno nie zauważyć jak się mieszka na tym samym osiedlu i mija się ich na podwórku, nie mierz wszystkich swoją miarą.

Gość gość
plotkara jesteś i tyle,a ja nie mam sąsiadek :-)

Gość gość
Do 16.52 Zawsze można powiedzieć, że ma taki charakter, że nikt z nią na dłuższą metę nie może wytrzymać i wszyscy uciekają. Albo, że taka co tylko może mieć zainteresowanie na chwilę, bo na żonę to się nie nadaje. Można jeszcze powiedzieć, że to takie głupie dziewczątko, co ją chłopy tylko do seksu potrzebowali itd. Ludzka złośliwość bywa nieograniczona.

Gość gość
Do 16.52 Zawsze można powiedzieć, że ma taki charakter, że nikt z nią na dłuższą metę nie może wytrzymać i wszyscy uciekają. Albo, że taka co tylko może mieć zainteresowanie na chwilę, bo na żonę to się nie nadaje. Można jeszcze powiedzieć, że to takie głupie dziewczątko, co ją chłopy tylko do seksu potrzebowali itd. Ludzka złośliwość bywa nieograniczona.

Gość gość
że kocha kogoś kogo nie powinna?

Gość gość
No właśnie. Czasem jest tak, że można zakochać się nieszczęśliwie mając 30 lat. I nagle mija dekada jak jedna chwila, bo jak człowiek w końcu zaczyna dostrzegać, że słońce świeci to ma 40 lat.

Gość gość
40stki to dziwne stworzenia są ale chciałbym mieć teraz obok siebie taką i żeby na mnie nasrała , najszczała i co by se tam chciała !!!

Gość gość
20:23 i to niby samotne czterdziestki są dziwne? Hahaha hahaha.

Gość gość
A mnie dziwi,jak ktoś pisze,ze ktoś drugi jest sam bo wybrzydzal,czyli miał jakiegoś kandydata i go odrzucił. A gdyby go nie odrzucił i zawarł małżeństwo na sile (bo nikt lepszy,którego się pokoch)się już nie trafi, to jakie to by było małżeństwo?

Gość gość
G*******e małżeństwo.... a potem gówniany rozwód.

Gość gość
gość dziś - dokładnie tak.

Gość gość
To czemu tu tyle męskich głosów, że "wybrzydzala i jest sama teraz więc dobrze jej tak". Jakby nie wybrzydzala i wyszła za pierwszeo z brzegu toż to rozwód już gotowy.

Gość gość
Że jest mądrą niezależną kobietą. Wybrała wygodne dla siebie życie. Zapewne jest z tego powodu szczęśliwa.

Gość gość
Nie wiadomo czy jest szczęśliwa, ale z pewnością szczęśliwsza niż gdyby miała męczyć się z kimś do kogo nic nie czuje.

Gość gość
1. Jest samodzielna finansowo, może prowadzi swój własny biznes 2. Kocha seks do tego stopnia, że nigdy się z nikim nie związała 3. Jest prostytutką