Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety robiące loda to zdziry nigdy bym takiej panny nie chciał w swoim życiu

Polecane posty

Gość gość

spotkać i mieć kontakt

Gość gość
Ale chciałbyś aby tobie robiła dziewczyna?

Gość gość
NIE! nawet jakby się spytała 40 raz

Gość gość
jako facet powiem ci jedno- ty mozesz bzykac inne, kogo popadnie a one jak maja potrzebe seksu to juz nie. a czym to sie rozni jak ty lizesz 15 c**ek a ona obciaga bo dla mnie niczym jezeli one sa zdziry to ty jestes meska k***a i tyle. kobiety maja takie same prawa do seksu jak faceci jezeli jest wolna i ma taka potrzebe to niech sie bzyka do woli i juz.

Gość gość
szanuje kobiety ale coś takiego kompletnie mi się nie widzi!

Gość gość
może mam jeszcze srać na kobietę co?

Gość gość
ja wolalbym spotkac kobiete atrakcyjna doswiadczna lubiaca seks niz dziewice. chyba ze masz malego i potrzebne ci imadlo

Gość gość
jesteś upośledzony zdziry bo co, bo tobie się to nie podoba a kogo to obchodzi, że tobie się to nie podoba buraku ?

Gość gość
jest nie do zaakceptowania

Gość gość
Są kobiety, które się brzydzą robić lada, więc nie marudź :D

Gość gość
cenmy kobiety lubiace seks takie sa super. i nie obrazajcie kobiet fizjologia to fizjologia tak jak u nas nic tego nie powstzryma. a jak ktoras lubi duze to tez nie wyzywac od kurw bo my faceci cycki tez lubimy duze wiec o co chodzi. jezeli kobieta jest szczera i powie o swoich potzrebach to wiekszosc facetow zle to odbiera

Gość gość
no gdzie są powinni takiego delikwenta wywalić za drzwi proponując loda partnerce!

Gość gość
cenie takich facetow co nie chca loda, nie pozwola sobie zrobic i unikaja lodziar.tacy maja szacunek do kobiet ktore na niego zasluguja i trzymaja sie z daleka od takich co na szacunek nie zasluguja.ja bym w zyciu loda nikomu nie zrobila ani nie pozwolila sobie strzelic minetki

Gość gość
gość dziś właśnie o to mi chodzi szacunek do kobiet! dlatego nigdy sobie nie dam zrobić loda!

Gość gość
taka robi ci loda, potem całujesz ją i czujesz smród własnego fiuta :)

Gość gość
Ja robię loda kochankowi i potem całuję męża i nie uważam sie za zdzirę.Trzeba korzystać z życia bo jest za krótkie.

Gość gość
baby które się w tym temacie spinają to k***y, spermojady lubiące nasienie między zębami, myślące że robienie loda to miłość hahahaha potem gadasz z taką a tu z ryja spermą na kilometr daje

Gość gość
Ja robię loda kochankowi i potem całuję męża i nie uważam sie za zdzirę.Trzeba korzystać z życia bo jest za krótkie. x jest pedałem i lubi smak własnego fiuta :)

Gość gość
ja jeszcze tego nie robilam, ale nie rozumiem waszego bolu d**y. Jesli naprawde bede zakochana w facecie, to jego penis nie bedzie dla mnie obrzydliwy, wrecz sama bede chciala go dotykac, piescic, dac mu wszystko co najlepsze i oczekiwalabym tego samego.

Gość gość
pozdrowienia dla autora!oby wiecej takich mezczyzn, bo podobno zaden nie odmowi loda, raczej rzadko ktory zmusza, ale juz sama mysl ze by chcial jest przykra, to sprzeczne z miloscia i szacunkiem.nie wiem jak mozna kogos kochac i chciec od niego takich rzeczy.no chyba ze facet chodzi na d***** lub przygody jednogo wieczoru, ale to juz wtedy dno ciagnie do dna, jak to sie mowi k..wa k..wie lba nie urwie.

Gość gość
gość dziś Tacy mężczyźni mają zero szacunku dla kobiet!

Gość gość
a potem taki cnotliwy pan z zahamowaniami dzieli kobiety na 2 rodzaje - tzn 1 cnotliwa zona do milosci i seksu przy zgaszonym swietle, a 2 - d****** wszystko co najgorsze, suka, z taka mozna realizowac swoje fantazje. Nie mozna tego jakos pogodzic? 2 w 1 :P