Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie pomocy nowy router

Polecane posty

Gość gość

Mam neostrade i modem bez funkcji wifi. stary model. chce wymienic go juz na nowy router wifi. jak to zrobic? czy jakikolwiek bedzie dobry ? jaki wybrac? czy zamowic go od dostawcy internetu? powiedzcie bo jestem w tym zielona

Gość gość
linksys jest ok, unikaj tp link oczywiscie router musi miec modem adsl

Gość gość
skontaktuj się ze sklepem ze sprzętem komputerowym, lub jakimś serwisem, to coś ci polecą, jak im powiesz co ci potrzebne.

Gość gość
skontaktuj się ze sklepem ze sprzętem komputerowym, lub jakimś serwisem, to coś ci polecą, jak im powiesz co ci potrzebne.

Gość gość
Ruter asus jest ok, prosta instalacja i przystępna cena,kupisz w saturnie itp sklepach

Gość poneko
Wszystkie routery, które przerabiałem były lepsze i gorsze, ale raczej jeśli chodzi o niezawodne sprzęty, to na pewno obstawiam Netgear - z wielu powodów. Kluczowa niezawodność, szybkość działania, parametry, dobre osiągi. Moje doświadczenie pokazuje, że to zdecydowanie solidny sprzęcik.

Gość pomper
R7000 Netgear. Kawał sprzętu, dobre parametry, duże możliwości, kwestia oczekiwań. To już sprzęt, który będzie w porządku pod naprawdę znaczne wymagania. Na spokojnie poradzi sobie z wieloma urządzeniami i dużą powierzchnią domu.

Gość gość
react-router npm