Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy to tak po koleżeńsku?

Polecane posty

Gość gość

ale mi powoli uderza, na punkcie konkretnego, jednego. jesteśmy na Pan/Pani, bardzo oficjalnie. od poczatku był bardzo miły, uprzejmy. ale czasem jak jestesmy sami On zwraca się do mnie na Ty, łapie mnie za rękę, patrzy mi bardzo głęboko w oczy. zawsze po takiej sytuacji uderza mi coraz bardziej do głowy. to koleżenskie?

Gość gość
kocha cie

Gość gość
Woli patrzeć w oczy a nie dekolt?

Gość gość
Patrzy w oczy i od razu wniosek że kocha? Wróżka jakaś? Czy po prostu bezmyślna?

Gość gość
patrzy w oczy nie w dekolt.

Gość gość
ale o co Ci chodzi? co jesteś taka nieuprzejma? Jak mężczyzna patrzy głeboko w oczy to chyba nie bez powodu?

Gość gość
myślisz, że zakochał się, a to nie jest po koleżeńsku ? I jak łapie mnie za rękę, patrzy mi głeboko w oczy i usmiecha się do mnie, a ja wtedy się wstydze, bo nie wiem co myśleć.

Gość gość
O ile lat jest od Ciebie starszy?

Gość gość
o 10 lat

Gość gość
Obstawiałem że więcej, bo Wasza relacja sprawia wrażenie "starszy Pan i młoda dziewczyna której imponuje dojrzały wiek". Dotykanie ręki, patrzenie w oczy i per Ty.

Gość gość
Poprawka- Per Pan/Pani, a Ty tylko sporadycznie. To niejasna sytuacja.

Gość gość
No, ale jednak młoda i młody, choć ciut starszy ...więc co obstawiasz?

Gość gość
Wstrzymuję się od obstawiania, bo jest wiele niewiadomych. Razem pracujecie? Ma żonę?

Gość gość
Nie wiem.

Gość gość
Skoro Pan i Pani to chyba logiczne?

Gość gość
Pewnie się mu podobasz :)

Gość gość
to miłe. ale nie pyta mnie czy jestem wolna ani nic. ja też o nim tego nie wiem. zaskoczył mnie tym i odebrałam, że to tak po koleżeńsku, ale chyba trochę niekoniecznie?

Gość gość
Nie znacie się, nic o sobie nie wiecie, nie pyta czy jesteś wolna, Ty nie wiesz czy ma żonę, a dotyka Cię i zagląda w oczy. Wnioski są oczywiste, gość chce pobzykać. Nie ma tu doszukiwać się czegoś więcej.

Gość gość
w sumie to On chyba wie, że nie jestem mężatką, bo nie nosze obrączki.

Gość gość
ale nic mi nie proponował. to nie jest po koleżęńsku, ze dotyka mojej dłoni?

Gość gość
Myślę, że chyba facet by powiedział wprost, że chodzi o jedno, gdyby o to chodziło. Bo niby czego miałby sie krępować, a nie powiedział nigdy.

Gość gość
ja to odebrałam tak, że to jest takie serdeczno koleżeńskie podejście, że po prostu lubi mnie. Czy nie bardzo?

Gość gość
Nie rozumiem Cie autorko. Ktoś kogo nie znasz zbyt dobrze i kto nie zna Ciebie, dotyka Twojej ręki, zerka w oczy, a Tu już widzisz mniłość jak w Przeminęło z Wiatrem albo zaczynasz o niej marzyć. Żeby takie gesty cokolwiek znaczyły i miały jakąś wartość, oboje ludzi muszą się znać i nawiązać jakąś więź sympatii.

Gość gość
Więź sympatii to już się dawno nawiązała. Ale zastanawia mnie czy to tak po koleżeńsku czy też nie?

Gość gość
No widzisz, różne są opinie. Skrajne. Że on cos chce, albo że kocha. No a ja się zastanawiam czy to jest koleżeńskie czy już nie, kiedy mezczyzna zaczyna mowić mi na Ty i łapie mnie za rękę i bardzo głeboko patrzy mi w oczy, bo powiem szczerze mi to zaczyna uderzać do głowy i nie wiem już co mysleć. No trochę się znamy, w sensie po koleżeńsku.

Gość gość
Przykładowo jak macie fajne koleżanki, które bardzo lubicie to łapiecie je za reke i patrzycie im długo w oczy? Ja po prostu rzadko kiedy mam okazje z kimś nawiazac przyjaźń wiec nie znam się.

Gość gość
20:56- nie wiem jakie ma w stosunku do Ciebie zamiary, jak pisałam pewnie mu się podobasz skoro dazy do dotyku, chwyta Cię za ręce, patrzy w oczy, moim zdaniem wpadłaś mu w oko, a jak to się dalej rozwinie to zależy od was obu, ale na Towim miejscu byłabym dla niego miła, ale nie okazywała, że on Ci się bardzo podoba bo to go może zniechęcić, faceci często tak mają niestety...

Gość gość
Podobam się przeważnie 10/10 facetów, ale sądziłam, że On traktuje mnie jak koleżankę. No czasami jak się kogos bardzo lubi to się jest serdecznym. Ale pytam bo nie wiem jak zachowywać się w jego towarzystwie, a nie chciałabym go urazić. Któryś facet wie może czy to koleżeńskie czy już nie?