Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Gość To ja Kasia
As jakie to marzenie ? :)

Gość To ja Kasia
Fajnie by bylo gdyby byla taka tabletka , tzn tabletki na takie rozne dolegliwosci. Np tabletka na odrestaurowanie kregoslupa , czlowiek polyka i za 5 minut ma kregoslup nowy jak z fabryki spod igły ;) albo gdy choruja nerki to ciach tabletka na nerki i za chwile masz nowe nerki ; tabletka na raka - hop i po raku , rak sie przykrecil ;) złamane kosci i mamy nowa kosc, nowe oko, nowe zęby i wlosy . Ja to bym chciala taka tabletke, ze rano bym polknela zamiast jedzenia i bym byla najedzona caly dzien albo poniewaz nienawidze chodzic do fryzjera to bym chciala polknac tabletke by wlosy same sie zrobily ;) ;)

Gość gość
x :-) H-g x Ps ;-)

Gość gość
Miał ślepy smaka na grzyby, więc wybrał się do lasu. Wpadł na taki pomysł, że choć nic nie widzi to węchem i smakiem kierował się będzie. Znalazł pierwszego grzyba, urwał, posmakował... - Podgrzybek! - krzyknął z radości. Szuka dalej. - Maślak! - znowu się ucieszył. Szuka dalej, znalazł, smakuje... - G****o, dobrze, że nie wdepłem!

Gość Hehgość
Miłej Jesieni i miłych snów :-) Bez tabletek / suplementów diety ;-)

Gość To ja Kasia
gość dziś x H-g x Ps

Gość To ja Kasia
Ponizej mialy byc znaki zapytania ale nie przeszly ;) nie zrozumialam postu Hg ;)

Pierwszym niezrealizowanym marzeniem było oddanie krwi. Najpierw nie spełniałam kryteriów co do wagi, bo nie mogłam przekroczyć 50 kilo, potem nie mogłam ze względu na włókniaka i zabieg. Gdy już mogłam oddać krew, bo miałam już wszystko unormowane to zaszłam w ciążę i miałam cesarkę. Teraz jeszcze nie mogę sobie na to pozwolić, bo mam problemy zdrowotne.

Na szczęście byłam z synem na kontroli w przychodni i już w poniedziałek mały idzie do przedszkola. Ja przy okazji idę w poniedziałek do lekarza i możliwe, że w końcu dostanę skierowanie do alergologa.

Gość To ja Kasia
Witajcie czlowieczki :) As dlaczego nie mozna przekroczyć 50 kilo by oddac krew? Cos zle zrozumialam ? To ja nie moglabym nigdy oddac krwi w takim razie. 50 kilo wazylam jak bylam dzieckiem a w dorosłym zyciu raz jak mialam 55 kilo to wygladalam jak anoreksja i tak odbierano moj wyglad. Kolezanka w liceum powiedziala ze wygladam jakby tulow szedl osobno i nogi osobno. Wtedy bylam jakis czas w internacie to ona zmuszala mnie do jedzenia, sama kupowała mi jedzenie i stawiała przede mnie, raz dala mi na talerzu 8 parowek. Nie zapomne tego ;) pozniej juz jadlam normalnie i zawsze wazylam duzo ponad 60 ;)

Gość gość
No chyba jednak zle odebralam, odwrotnie ;) ;) K

Gość gość
As a jak uwazasz, co moze Cie uczulac ? Cos z powietrza czy raczej z jedzenia ? K

Gość To ja Kasia
ALARM z ostaniej chwili: Zeberki nie pijecie wody Żywiec Zdroj !!!!!!!!!!!! Przeczytacie na necie , zamiast wody byl kwas w butelkach. Ma poparzony przelyk mezczyzna.

Gość gość
Strona przesun sie

Gość gość
123456890

Gość gość
Alarm woda Żywiec zdroj

Gość gość
Dawaj dawaj

Gość gość
Poprawka: Chlor w butelkach zamiast wody

Ja tylko Cisowiankę kupuję, ale na szczęście mam w kranie dobrą wodę na herbatę ;)

Gość To ja Kasia
Hahahaha , As napisalas tak jak kolezanka napisala mi w smsie ;) Napisala :" Wiem Kasiu, ale ja kupuje Cisowianke ..... " A ja kupuje najczesciej naleczowianke delikatnie gazowana bo ja bardzo lubie i kiedys ktos mi powiedzial ze to najbardziej pewna woda. Kiedys pilam tylko z kranu ale w szcz. juz nie za bardzo mozna ,bo jakas chemiczna w zapachu ;) Teraz juz nigdy nie kupie żywca , moze wode łącza z tym dziadostwem ,ktory byl w tej butelce ;) strach cokolwiek kupowac

Gość Hehgość
Kasia Moje znaczki tez nie przeszły, więc rozumiem, że nie rozumiesz :-) As Lekarz jest Ci potrzebny w sytuacjach, w których sobie sama nie poradzisz . Czasem tak bywa ... czasem. Rzadko, ale bywa. Inaczej będziesz miala problem na każde rozwiązania, nawet te najprostsze. Modelka Milo Cię czytac ;-) x Pozdrawiam cieplo z ...

Gość ojj stara modelka bez związku
Ściskam :) x Dobranoc :)

Gość To ja Kasia
Witam moje czlowieczki ;)

Gość To ja Kasia
Usmiech dla zeberek :) :) :)

Hej Kochani :) Wczoraj byłam u mojej lekarki i dostałam skierowanie do alergologa. Dzisiaj byłam z synem u audiologa, to podjechaliśmy jeszcze do przychodni, żebym mogła się zapisać. W poradni przy szpitalu pierwszy termin miałabym na luty, a w prywatnej przychodni na NFZ do tej samej babeczki mam na 28 listopada. Po powrocie do domu znowu się zapisałam do rodzinnej, żeby mi przepisała leki, bo już po ścianach chodzę z bólu. Najgorsze jest pękanie skóry przy styczności z wodą, bo mam tak cholernie przesuszoną skórę na dłoniach i wyglądam jak przy AZS :/ Nawet na karku mam takie plamy. Pierwszy raz mam tak silną reakcję alergiczną, a nasiliło mi się wszystko przy pobycie w szpitalu.

Gość gość
Asuś bedzie musiala poeksperymentowac zanim pojdziesz na wizyte. Wejdź w neta i wpisz egzema i zobacz na zdjecia i napisz czy to podobnie wyglada. As powinnas isc tez do dermatologa. Sprobuj uzywac mydla bez mydla, tzn bez sls , wit a masc . Pozniej znow napisze bo musze przerwac a usuna mi post. K