Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziec szefowi prawde o moich zaburzeniach psychicznych?

Polecane posty

Gość gość

Czy po prostu wysłać zwolnienie?Boje sie ze zostanę posadzona o symulke,a po prostu bie daje juz rady. Od miesiecy jestem na lekach przez co jestem strasznie rozkojarzona i popełniam błędy.Leczylam sie sama kupując leki z internetu i okazało sie ze zrobilam sobie jeszcze wieksza krzywdę bo stałam sie lekomanka....Jedyna moja zaleta była frekwencja i to ze robiłam plany sprzedażowe...jednak zrozumiałam ze powinnam na 2 miesiace odejść odpocząć,lekarz dawno mnie namawiał.Czy powinnam powiedziec szefowi prawde?Wydaje mi sie ze jest w porzadku

Gość gość
wspolczuje ale w zyciu nie przyznalabym sie szefowi ze lece sie psychiatrycznie

Gość gość
nic nie mów bo zacznie sie mobbing

Gość gość
Ja bym się nie przyznała z jakiego powodu idę na zwolnienie. Niestety w polsce choroby psychiczne są bardzo szykanowane.

Gość gość
Wyślij zwolnienie.

Gość gość
Wszystko zalezy od człowieka wielu doceni szczerość i fakt ze darzysz go zaufaniem skoro powierzasz taka tajemnice

Gość gość
J

Gość gość
Nie mow. Nie musi tego wiedzieć a Tobie może to zaszkodzić. Nie widzę powodu.

Gość gość
Nie demonizowałabym tak szefów niektorzy cienia sobie szczerosc

Gość gość
nie sądzicie że szef powinien wiedzieć że zatrudnia psychicznie chorego? Ten pilot co rok temu rozpieprzył Airbusa w Alpach też się leczył i trzymał to w tajemnicy. Wiem, przykład nieadekwatny ale chcielibyście jechać np autobusem z psychicznie chorym kierowcą?

Gość gość
Ale nerwice i depresje to nie jest to samo co schizofrenia autorka nie pisze co jej konkretnie dolega

Gość gość
H

Gość gość
H

Gość gość
Dy

Gość gość
byłam szykanowana w pracy tylko dlatego że się dowiedzieli że mam chorą psychicznie matkę nigdy do tej pory z takim zachowaniem się nie spotkałam wiedziałam że ludzie wyśmiewają chorych ale nie sądziłam że z tego powodu uznają mnie za kogoś gorszego :( więc autorko o ile nie masz schizofrenii a jakąś depresję lub nerwicę to nie mów jakby było z tobą naprawdę poważnie to sami by już to dawno zauważyli i niestety cię zwolnili ludzie nie rozumieją tych chorób boją się takich ludzi wyśmiewają zwłaszcza w zacofanej polsce pewnie i tak się dowiedzą że coś nie tak gdy dostaną zwolnienie lekarskie z pieczątką psychiatry a swoją drogą nie licz na zrozumienie bardzo mało ludzi reaguje emapatycznie raczej będą się ciebie bali i będą sami szukać pretekstu do zwolnienia lub mobbingu

Gość gość
prowadzenie airbusa ze schizofrenią a praca biurowa z depresją to dwie różne sprawy. Autorko, nie mów nic szefowi. U mnie w firmie była osoba która wróciła ze zwolnienia lekarskiego od psychiatry i dostała wypowiedzenie :O

Gość gość
Zgadzam sie nasze społeczeństwo jest za bardO nietolerancyjne

Gość gość
nasze społeczeństwo jest nie tylko nietolerancyjne, ale też bardzo ograniczone i głupie...

Gość gość
K

Gość gość
Gg

Gość gość
Ze schizofrenii tez nei ma potrzeby sie spowiadać szefowi, macie jakiś dziwny obraz schizofrenika. W zyciu nie poznalibyście ze normalnie zachowujący się człowiek ma zdiagnozowaną schizofrenie. A ten od katastrofy lotniczej to akurat depresja była.

Gość gość
Ch