Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, czy rozmawiacie z koleżankami o penisach kolegów z pracy, uczelni itp ?

Polecane posty

Gość gość

wymieniacie się doswiadczeniami z ktorym facetem warto się bzyknąć czy raczej jestescie cnotkami i pitolicie o kosmetykach, serialach itp ?

Gość gość
Nie oglądam za bardzo ani penisów ani seriali, to chyba oznacza, że nie istnieję jako kobieta :D Jeśli rozmawiamy o facetach to zwykle o ich ogólnym wyglądzie albo o tym czy są w porządku i dowcipni lub sztywni itp.

Gość gość
z dziewczynami jest tak ze większość na pewno rozmawia o penisach tak jak my o kobietach ze maja fajne cycki itp.

Gość gość
najlepszego penisa ma Michał121212 , cud miód po prostu

Gość gość
cycki czyli górne genitalia :)

Gość gość
To ja w takim razie nie znam tej większości. Czasem zdarzy się, że któraś coś powie, ale raczej nie prowadzimy o tym całych rozmów. Są inne i ciekawsze tematy niż ptaki.

Gość gość
Polki nie lubią generalnie seksu, robią to by zatrzymać przy sobie faceta/złapać faceta na męża/bachora

Gość gość
Ja częściej rozmawiam z koleżankami o własnych i cudzych cyckach niż o penisach :D

Gość gość
jak ktoś ma dużego to zawsze dziewczyny cos szepna miedzy sobą to samo jak jest fajnie zbudowany. moja zona jak popije to mowi ze mam co włozyc az mi się nieraz głupio robi i zaczynam inny temat

Gość gość
tak tak, gadam z koleżankami i mówię " z tym się je/bałam, z tym też się je/bałam, a temu ciągnęłam, polecam tego drugiego ku/tas jak marzenie, aż piz/de urywa". dobrze się kobieto czujesz? jeszcze kur/wa się pochwal, że cię orało całe miasto i z tych wszystkich jedynie dwudziestu było w porządku. Boże, co za szmaty tu siedzą....

Gość gość
gość dziś i dziwicie się Michałowi121212 od dziewic, że ma obrzydzenie do puszczalskich szmat?