Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najpierw test pozytywny ,pozniej słaba kreska

Polecane posty

Gość gość

Witam wczoraj okolo południa zrobiłam test ciążowy. Wykazał ciążę.Kreska była słaba ale widoczna. Dzisiaj rano robiłam z porannego moczu. test wyszedł pozytywny...jednak jak porownałam go po kilku godzinach z tym z wczorajszego popołudnia to dzisiejszej kreski prawie nie było widać. Czy kreska może w przeciągu kilku h stać się mniej widoczna? dodam ze były robione tej samej samej firmy

Gość gość
od góry wczorajszy i dzisiejszy

Gość gość
Kup clear blue elektoniczny Pokaze Ci jak jestes juz 7 dni

Gość gość
Miałam tak samo to ciąża i gratuluję! Na paznokciu Masz białą plamke, brakuje ci Wit cynku

Gość gość
bardzo mnie martwi ten słaby przyrost . dzisiaj 16 dzien po przypuszczalnej owulacji. cos mi sie dziwnego dzieje z pazurami.wczesniej tak nie mialam. nie wiem czy to nie ododzywki eweline 8in1. duzo sie na jej temat naczytałam. 2-3 dni spoźnia mi się @. jutro ide do lekarza by dał skierowanie na bete. strasznie sie denerwuje

Gość gość
||Moja droga tylko lekarz jest w stanie powiedzieć CI czy wszystko jest w porządku. Kreska mogła wyjść bledsza bo np. mocz był bardziej rozcieńczony. Mogło być też tak, że niestety beta spada i dlatego kreska jaśnieje.

Gość gość
Mi przy pierwszej ciąży pierwszy test wyszedł normalny drugi slabiutka kreska....poronilam. Hcg powinno rosnąć a nie spadac

Gość gość
Sprawdź tempkę

Gość gość
dzisiaj znowu zrobiłam test. kreska nadal wyraźna ale słaba :(

Gość gość
Autorko jesteś w ciąży, weź się uspokoj i ciesz

Gość gość
Kochana idź zrób bete hcg z krwi bo jest bardziej wiarygodna niż testy:) za 2 dni znowu ją powtórz i wtedy będziesz wiedziała czy jest przyrost czy spadek

Gość gość
Mialam takie same kreski zrobiłam 5 testów za 12 tygodni rodzę

Gość gość
Ja też taki.mialam i poronilam,ale u.mnie od razu wtstapily plamienia także nie czytaj tych głupot w necie,tylko się ciesz :)

Gość gość
Jest to mozliwe poniewaz ten drugi test moze byc mniej czulszy poprostu ja tez mialam ciagle taka blada druga kreskę i jestem w 12 tyg. Ciazy aktualnie radze,udac sie z krwi na betę hcg do labolatorium najbliższego koszt ok 20 zl a czarno na bialym wynik na sto procent

Gość gość
Druga kreska to ciaza i prosze,nie panikowac nie denerwowac sie jak nie ma plamien bólu brzucha jest wszystko prawodpodbnie w porzadku

Gość gość
byłam dzisiaj u ginokologa. potraktował mnie okropnie. ani mnie nie zbadał ani nie dal skierowania na bete. jestem wsciekła. jutro ide na bete prywatnie http://wstaw.org/h/00711d34a9b/

Gość gość
Wydaje mi się że niestety te kreski są coraz bladsze. Zrób betę prywatnie i wtedy będziesz pewna

Gość gość
Jeśli tamten test robiłaś już 2 dni temu to dzisiejszy powinien być zdecydowanie wyraźniejszy, a według mnie kreska jest jaśniejsza. Oczywiście nie jestem ginekologiem i na podstawie kreski testu ciężko jest cokolwiek stwierdzić

Gość gość
Tez tak miałam - kreski na pierwszych testach były ciemniejsze niż te na testach robionych 2 a może i 3 dni później. Bylam zalamana i przekonana ze to poronienie. Wzielam nawet tabletki nasenne których wlasciwie nie można brac w ciąży. Czekalam na okres który nigdy się nie pojawil. Teraz mój syn ma 2 miesiące a wiec glowa do góry. Mialam tez robiona bęte i przyrost był bardzo wolny w porównaniu do pierwszej ciąży.

Gość gość
i jak tam Kochana? Wiesz już coś więcej?

Gość gość
Byłam u ginekologa.kazal czekać 2 tygodnie.dzisiaj znowu kreska widoczna ale słaba.poszlam na betę to krzykneli mi 50 zl :/ poczekam Jeszcze kilka dni i jak coś to w pon pojadę do mojego lekarza.teraz mam 2 Zmiany w pracy i niestety nie mam się jak do niego dostać.jestem przerazona. Martwie się ze coś jest nie tak.ze to pozamaciczna albo puste jajo. Nie mam boli ani plamien

Gość gość
Chciałabym aby już @ przyszła.szyjka stosunkowo niska,mieka i otwarta.moze to biochemiczna

Gość gość
Mój pierwszy test ciążowy kreską która po pół godz znikła a cieszyłam się pokazałam facetowi i mnie wyśmiał że nic nie ma następnego dnia kreską ledwo widoczna i tak przez cały tydzień a za 7tygodni mam być już na porodówce więc gratuluje

Gość niepewna1709
Hej, ja również mam ten sam problem. Robiłam już cztery testy każdy pozytywny. Po kilku dniach zaczełam plamić na brązowo ale słabo wystraszona pojechałam do szpitala tam usg i wiadomość że nic je widać i przepisali mi Luteine. Wczoraj byłam u swojego ginekologa myślałam że chociaż ona mi coś powie ale usłyszałam tylko że mic nie widać i wysłała mnie na badanie krwi. Dziś odebrałam wyniki i wykazało 81,7 beta HCG ale lekarka znów powiedziała mi że to o niczym nie świadczy i jutro mam powtórzyć badania. Jak było u was bo nie wiem czy mam się cieszyć czy martwić

Gość gość
niepewna1709 - a ile dni temu pierwszy raz wyszedł CI pozytywny wynik testu? I o jakiej był czułości? bo dzięki temu możesz mniej więcej wyliczyć jaki poziom bety powinien być dzisiaj

Gość niepewna1709
Testy robiłam tydzień temu w czwartek i piątek rano a wczoraj i przed wczoraj robiłam kolejne dwa i kreski były różowe

Gość gość
niepewna1709 - a ten test który robiłaś w czwartek (domyślam się, że12 maja) jaką miał czułość? 10 czy 25?