Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie odpisana wiadomosc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ciekawy jestem opinii innych ludzi na pewne zjawisko. W mojej pracy widuje czasami pewna dziewczynę, która przykuła moją uwagę. Nie znamy się i rzadko zdarza się że kręci się niedaleko. Mimo to zauważyłem, że bacznie mi się przyglądała. Przypadkiem natknąłem się na nią na fb i napisałem do niej wiadomość. Oczywiście odpowiedzi nie otrzymałem jakiejkolwiek. Gdy trafiło się, że byliśmy razem w pracy to raczej mnie omijała a po pewnym czasie znowu kręciła się niedaleko. Co ja mam przez to zrozumieć :) ?

Gość gość
Szczerze to nic. Skoro nawet nie odpisala to nie jest zainteresowana, a Ty już dopisujesz cała bajkę.

Gość gość
Jak kiedyś nie zauważyłam, że napisał do mnie fajny facet...jak nie masz kogoś w znajomych to wiadomości nie trafiają do skrzynki głównej tylko do folderu 'inne'. No i zauważyłam tą wiadomość po roku chyba :D

Gość gość
Mialam taka sytuacje ze chłopak wysłał mi zdjęcia i wiadomosc na poczte i nie doszła.

Gość gość
wiadomości zazwyczaj są w folderze INNE albo ODFILTROWANE, z drugiej strony jeśli korzysta z aplikacji fb i messengera to wiadomość musi zobaczyć bo pojawia się normalnie na liście rozmów, tyle, że trzeba zaakceptować prośbę o jej wyświetlenie.

Gość gość
Niekoniecznie ma cię gdzieś, może ma w ustawieniach konta że nie otrzymuje wiadomośćci od nieznajomych i nie dowie się nigdy że do niej napisałeś

Gość gość
Niedawno zobaczyłam,że w folderze "INNE" mam kilka wiadomości o których nie wiedziałam (od osób których nie mam w znajomych) nie które były z przed kilku miesięcy - calkiem możliwie że Twoja wiadomość została tak przegapiona.

Gość gość
goście, opowiadacie bajki :-) kobieta nie jest zainteresowana

Gość gość
Ja mam zablokowane od obcych wiadomości - nie szukam nowych znajomości - może ona też.

Gość gość
No to jak ostatnia osoba napisała. Możliwe, że przeczytała wiadomość ale nie chciała odpisać. Może była w szoku, ze jej napisałem i nie była zainteresowana. Na fb i jej działaniu za bardzo się nie znam :)

Gość gość
ogólnie jeśli ktoś przeczyta twoją wiadomość na fb to pod wiadomością drobnym druczkiem się pokazuje "wyświetlone"

Gość gość
boi się nawiązać bliską relację, chce cię i jednocześnie się boi może ją kiedyś ktoś zostawił i dlatego

Gość gość
Wydaje mi się, że raczej to nie to.

Gość gość
Naucz się pisać "nie odpisana" SZOK.

Gość gość
Zauważyłem ten błąd w momencie jak już napisałem i nie miałem możliwości korekty. Wybacz, ze Cie zszokowałem :)

Gość gość
up:)