Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smiesza mnie prostackie damulki w poliestrowych szmatach

Polecane posty

Gość gość

Albo moherowych sweterkach plus buciki z daichmana i torebki ze skaju. Ja bym dostała od razu łupieżu albo wyprysków na skórze od tego szajsu.

Gość gość
aleś ty durna

Gość gość
W takim razie jesteś strasznie delikatna. Powinnaś chodzić w specjalnej kuli chroniącej cię przed światem. Była jakaś komedia o kolesiu, który w czymś takim musiał chodzić :)

Gość gość
Nie wiem jak mozna mieć przyjemność z noszenia takich sztucznych ubrań które podrażniaja skórę, są nieprzewiewne, niemiłe w dotyku i ordynarne z wyglądu do tego często byle jak i krzywo uszyte. Fuj. I jak wyciagacie te śmierdzące giry z gumowych butów to nie wstyd wam ?

Gość gość
Biedni ludzie się nie pocą, bo mają przystosowanie od pracy na roli i w fabryce, więc ich nogi nie śmierdzą nawet w gumowych butach.

Gość gość
Przecież bawełniane ubrania są niemal w tej samej cenie zwłaszcza podczas wyprzedazy

Gość gość
jak mozna mieć przyjemność z noszenia takich sztucznych ubra x Może chodzi o nieprzyjemność? O umartwianie się i bycie jak Franciszek z Asyżu? Nie pomyślałaś? Poszerz swoje horyzonty.

Gość gość
A ja się zgodzę. Ja noszę tylko bawełnę, bo mam alergię na sztuczne materiały. Bardzo ciężko jest kupić coś z czystej bawełny, bo wszędzie są domieszkia. A taka pańcia letem, wautobusie, spocona plus tani dezodorant to masakra . Tyle że zaraz zleci się poliestrowa chmara biedaków , która poleci z wyzwiskami. Norma kafe. Ale wiadomo,że najwięcej szczeka patola, która dokładnie jest odzwierciedleniem opisu autorki.

Gość hau hau hauuułu
Ale wiadomo,że najwięcej szczeka patola, która dokładnie jest odzwierciedleniem opisu autorki. x Dlatego napisałaś tu jeden z najdłuższych postów :)

Gość gość
Co Ci przeszkadza jak sie inni ubierają? Smutno Ci,ze mimo drogich ubran wygladasz gorzej? Piszesz tak jakbys byla zazdrosna o wyglad innych kobiet.

Gość gość
Mogę napisać s********j. Rozumiem ,że patola ma problem z czytaniem dłuższych zdań i to cię osłabiło. Nie wysilaj mózgu, bo do kibla nie trafiszz wyczerpania.

Gość gość
W tanich sklepach widzę więcej czystej bawełny niż w tych droższych :P Więc może ta "poliestrowa chmara", to raczej "poliestrowa chmara nowobogackich"? :)

Gość gość
Mogę napisać s********j (...) x Klasyczny cios przekleństwem i wyzwiskiem. Typowe w sytuacji braku lepszych argumentów.

Kiedys przeczytalam, ze jakbysmy byli sami na swiecie....to nie mialo by znaczenia czy jestesmy grubi, chudzi, jaki mamy nos czy glos , co jemy, jak sie ubieramy itp.dopiero spoleczenstwo zaczyna wymuszac pewne normy i bariery....i chocby ktos na rzesach stawal i tak nie da rady przypodobac sie kazdemu i sprostac kazdej z norm ;) dlatego nie warto sobie tym zaprzatac glowy co inni powiedza. Lepiej ubierac sie dla siebie. Wygodnie.

Gość gość
Idź popsikać się drogim dezodorantem, bo na pewno się spociłaś z emocji :D i zadbaj o żyłki na czole. Wyróżnisz się dzięki temu w tym autobusie, w którym tak namiętnie wąchasz.

Gość gość
Biedaki zawsze fetyszyzuja dziadostwo i tandetę, nie znają się na elegancji , pewnie taka Carla Bruni też wygląda od nich gorzej

Gość gość
Nie tylko odpowiedź na twój zarzut. Odnieś się do poliestru, ale jak widać pisanie i czytanie dłuższych postów przekracza twoje możliwości. A co do riposty wpisem hau hau już potwierdzilaś , że należysz do grupy poliestrowych damulek. Normalna osoba nie reaguje tak histerycznie .jak ty.

Gość gość
Normalna osoba nie ma takiej składni.

Gość gość
Mnie żyłka nie pęka , bo mnie stać. Na razie ty stękasz bo nie masz. Kup swoje żorżo asrani u chinola i bryluj:)

Gość gość
W PRL z poliestru szyto chalaty a teraz wielki chic i trendy

Gość gość
Haha, odezwała się nie-histeryczka :D

Gość gość
Dlatego piszesz zdania proste. Bo tylko taką składnię ogarniasz. Bez odbioru.

Gość gość
Stać mnie nawet na spację przed przecinkiem , nie to co was!

Gość gość
Biedna jesteś, nie tylko finasowo, mentalnie też. Widać , że prostaczka, z genem zawiści. Zrób sobie dziecko, dostaniesz pięćset plus. Kupisz porządne buty, perfumy i zobaczysz różnicę. Na razie to jak dyskusja , ze ślepym o kolorach.

Gość gość
Te damulki nawet nie wiedzą ile poliestrów musiało zginąć :o

Gość gość
To raczej jak dyskusja z laską z brwiami zrobionymi w Paincie.

Gość gość
Informacja "bez odbioru" to taki komunikat "mam klasę i wychodzę", ale oczywiście patola zawsze znajdzie odbiór u patoli.

Gość gość
Nawet jak mają możliwość wyboru to i tak wybiorą poliester bo szczytem ich możliwości intelektualnych jest ślepe naśladownictwo i brak wyobraźni.

Gość gość
Jak mozna tak dzielic ludzi na biednych i bogatych? Wstydź się! Jak Cię na wszystko stać to powinno Cię też stać na odrobinę kultury. Ja lubię ludzi niezależnie od ich statusu majątkowego. Ważne dla mnie jest to co człowiek ma w głowie a nie na sobie. Kiedyś sama jeździłam autobusami i nie było mnie stać na wiele rzeczy.

Gość gość
Zazwyczaj ma tyle w głowie co na sobie. Jak byłam biedna i tak kupowałam naturalne tkaniny