Gość gość Napisano Maj 15, 2016 Witajcie . Mam dość krępujące pytanie, które wciąż mnie nurtuje... Poznałam mężczyznę z którym po kilku miesiącach ''związku'' zaszłam w ciąże i dosyć niedawno dowiedziałam się o jego problemie jakim są narkotyki. Myślałam, że to już przeszłość jednak kilka razy przyłapałam go na gorącym , nieraz w kłotni nawet sam wziął przy mnie... Wszystko zaczęło się psuć odkąd dowiedzieliśmy się o dzidzi... Probowałam z nim rozmawiać jednak za każdym razem słyszałam ''Ja sobie z tym radzę ja nie musze brać'' , prosiłam by poszedł do psychologa, na terapię ale ciągle to samo. On nie ma żadnego problemu wręcz przeciwnie ! Zgania winę na mnie i twierdzi, że to ja biorę ! Postanowiłam od niego odejść teraz boję się że zniszczy nam życie . Codzień mnie nachodzi wypisuje wydzwania wygraża się straszy .. Czy jeśli bywał pod wpływem narkotyków kiedy uprawialiśmy seks mogło to w jakiś sposób zaszkodzić mi lub dziecku ? Ja nigdy nie zażywałam narkotyków , jestem w 5miesiącu i zaczynam sie martwić czy wszystko będzie w porzadku ... Odpowiedzcie, moze ktoras z was ma podobny problem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach