Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

chłopak NARKOMAN

Polecane posty

Gość gość

Witajcie . Mam dość krępujące pytanie, które wciąż mnie nurtuje... Poznałam mężczyznę z którym po kilku miesiącach ''związku'' zaszłam w ciąże i dosyć niedawno dowiedziałam się o jego problemie jakim są narkotyki. Myślałam, że to już przeszłość jednak kilka razy przyłapałam go na gorącym , nieraz w kłotni nawet sam wziął przy mnie... Wszystko zaczęło się psuć odkąd dowiedzieliśmy się o dzidzi... Probowałam z nim rozmawiać jednak za każdym razem słyszałam ''Ja sobie z tym radzę ja nie musze brać'' , prosiłam by poszedł do psychologa, na terapię ale ciągle to samo. On nie ma żadnego problemu wręcz przeciwnie ! Zgania winę na mnie i twierdzi, że to ja biorę ! Postanowiłam od niego odejść teraz boję się że zniszczy nam życie . Codzień mnie nachodzi wypisuje wydzwania wygraża się straszy .. Czy jeśli bywał pod wpływem narkotyków kiedy uprawialiśmy seks mogło to w jakiś sposób zaszkodzić mi lub dziecku ? Ja nigdy nie zażywałam narkotyków , jestem w 5miesiącu i zaczynam sie martwić czy wszystko będzie w porzadku ... Odpowiedzcie, moze ktoras z was ma podobny problem ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować