Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy kobiety boicie się mężczyzn ze wsi?

Polecane posty

Gość gość

albo rolników?

Gość gość
nie, a co gryza? :)

Gość gość
Nie , a czego się bać?

Gość gość
ignorujemy :)

Gość gość
Ja pare razy z facetem ze wsi sie spotkalam w wcale sie go nie balam i w lozku byl twardy ogier dymal mnie ze nie moglam wytrzymac ale sie to skonczylo bo ja wyjechalam

Gość gość
Rolnik szuka żony....szuka jak szalony....a potem ją zagoni plewić w polu buraki od 5 rano:P

Gość gość
Wręcz przeciwnie, bardzo chciałabym takiego poznać, bo lubię przyrodę, wieś i praca na roli nie jest mi obca. Nawet zarejestrowałam się kiedyś na portalu matrymonialym dla rolników. Ale co z tego? Mężczyźni ze wsi raczej nie szukają żon - albo ożenili się młodo, albo dobrze im jak jest.

Gość gość
Rolnik stary kawaler to kaplica

Gość gość
Taa siedzi na zapiecku i z kurami rozmawia

Gość gość
20:45 Skąd jesteś? :P

Gość gość
ja wolę jednak być w mieście ,nie jestem rodzinna i towarzyska a na wsi to wiadomo ,wszystko razem ,nie moje klimaty ,ale sa takie co lubią

Gość gość
Ja też nie jestem rodzinny i mieszkam w mieście bo tu studiuję,i pracuję.Niem mam życia towarzyskiego w ogóle.

Gość gość
Nie dziwię się. Większość wieśniaków to chamy, którym wydaje się, że kobieta to kolejny przedmiot w domu.

Gość gość
Do gosc 14,09 my wiesniaki moze i jestesmy chamy ale twarde i duze h....je mamy

Gość gość
To czy jest ktoś z miasta czy że wsi nie ma wpływu na jego poczynania i zachowanie. Widać tylko twoja inteligencję po tym jakże durnym wpisie.

Gość gość
Ja bym bardzo chciala rolnika, ze swoim gospodarstwem, w ktorym moglabym pracowac, zajmowac sie zwierzetami; ale niestety mieszkam w miescie, nie znam zadnego rolnika; zycie w miescie mnie męczy, wolalabym mieszkac na wsi i pracowac w gospodarstwie, bo jestem dosc niesmiala i nie nadaje sie do wiekszosci prac jakie są w miescie, czyli jakies telemarketingi, call center; bardzo bym chciala miec domek na wsi z dala od zgielku miasta i zeby sobie tam mieszkac z ukochanym mezczyzna

Gość gość
Pamiętaj ze życie na wsi też nie jest takie do końca kolorowe ;) Wiem z autopsji :)

Gość gość
Nie boimy autorze ale nie chcemy siedziec zamkniete w domu i calymi dniami z domu do obory latac i tak do konca zycia. Dzieci klepac i jeszcze pewnie z tesciami pod jednym dachem :-/

Gość gość
14:16 podpisuje sie pod tym. Jestem żoną rolnika i teść,bez sprzeciwu męża robi mi z życia piekło. Nie jestem traktowana jak kobieta tylko jak sprzęt gotująco-piorąco-sprzątająco-rodzący ,bez prawa do odpoczynku( nawet siedzenie przed komputerem teraz będzie mi wypomniane),prywatności i wyjścia z domu. A przed ślubem wszystko cacy,cała prawda skrywana,pewnie by mnie nie wystraszyć. Zbieram siły i finanse na rozwód a rolnika/chłopa ze wsi doradzam tylko jeśli: -Teściowie nie żyją -Facet ma nie więcej niż jednego brata(absolutnie nie siostrę bo to młodsza wersja teściowej) i to najlepiej bardzo daleko -zmechanizowane gospodarstwo(przynajmniej 50 ha) i ludzi do pracy inaczej UCIEKAĆ. Dziękuję za uwagę.