Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którą sukienke wybrać ?

Polecane posty

Gość gość
Idz lepiej jedna z drugą chłopu i dzieciom obiad robić albo się jakiejś roboty chwyćcie a nie cały dzień na internecie interesować się kto sobie jaką sukienkę kupi. Siedzi cały dzień to samo pisze. Napisałaś raz że Ci się nie podoba wystarczy a ludzie dobrze zrobili że cie zwyzywali bachorze rozwydrzony

Gość gość
Rozwydrzona panienko ''szanelko'' skaczesz że tandeta a piszesz wprost że ''za drogie''? Sukienka weselna za 140 zł droga? Kompromitujesz się. Idz do roboty może zarobisz sobie na coś porządnego. Cały dzień przed komputerem nic nie osiągniesz.

Gość gość
Okropne kiecory

Gość gość
Ja pier..... po co pisze w kółku negatywne komentarze na każdym temacie z sukienkami pisze jedna osoba? A potem reklamuje sklep z drogimi kieckami? Co chcesz udowodnić? Przecież to widać z boku że to ta sama osoba. Co ty myślisz że jak napiszesz że Ci się nie podoba 50 razy to nagle innym też się przestanie podobać? Nikt mi nie będzie mówił co mam myśleć a już na pewno nie taki cham jak Ty :) Jesteś najgorszym rodzajem konkurencji.

Gość gość
druga,pierwsza za stary typ

Gość gość
pierwsza. druga to za starszą druhnę ps: przenieś się na inne forum bo tu już mało kto normalny zagląda

Gość gość
Używkę kupiłam w tym roku więc żaden stary typ tylko nowość !!!!

Gość gość
Stary typ nowy typ... Moda zatacza koło. Wole takie jak te rozkloszowane gdzie w tańcu i na wietrze zaraz dupa wychodzi jak tej dziewczynie na studniówce......

Gość gość
Kupiłabym ale gdzie w kraku bym mogła przymierzyc zeby wiedzieć jaki rozmiar zamówić

Gość gość
No niby na tomeksie tylko że na pewno za taką cenę nie kupisz. minimum 220 zł zapłacisz i te kiecki tam są zakurzone bo wiszą długo bez foli po za tym bardzo dużo ludzi robi tak jak Ty idzie i przymierza i przez to też są zniszczone. na allegro są na glamourlook.pl ale w takiej cenie nie kupisz na pewno.

Gość gość
CO za debil to sprzedaje! Nie sam sprzedajesz!! Nie każdy chce po 2 zł na sukience zarobić!! Zaraz Ci to k***a zniknie ośle już ja się o to postaram

Gość gość
My byliśmy na weselu w Zajeździe u Przemka w Zgierzu i Pani Młoda miała bardzo piękna sukienkę i okazało się, że to suknia jej mamy ale krawcowa ja unowocześniła.