Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którą sukienke wybrać ?

Polecane posty

Gość gość
moze ta piewsza jest na allegro duzo drozsza. sprzadasz potem uzywaną i nie duzo stracisz.

Gość gość
Takie juz sa niemodne

Gość gość
Mnie się ta pierwsza podoba. Ładna.

Gość gość
Przeminelo z wiatrem

Gość gość
jezusie nazarejski, wies tanczy i sie bawi. obie tandetne, obie nie warte wiecej jak 60 zl, cos jak z bazarku.

Gość gość
ani jedną ani drugą

Gość gość
dobry sposób na reklamę ale niestety obie są okropne więc nie wiem czy ktoś to kupi

Gość gość
Spadaj spamerko z tym twoim badziewiem. Za darmo bym nie chciała tych szmat, które tu reklamujesz.

Gość gość
Ale macie zryte łby. Przecież samych zdjęć tu nie wkleję. Nie wolno mi kupować na Olx? Co reklamuje Olx??? Widzę że tu same Panie od chanel i diora a w szmatach z lumpeksu chodzą.... Mam w d***e to wasze chamskie forum. Jak na innych z wklejają linki z allegro to nie macie problemu.

Gość gość
Poniżej krytyki zachowanie. Zastanówcie się zanim kogoś obrażacie bo ja tu spamu nie widzę. A co do ceny sukienek to niech mi ta Pani która piszę o 60 zł wyśle link gdzie kupi takie nowe za 60 zł bo ja chętnie kupię :)

Gość gość
Teoria spisku. Ubaw z pustaków bo rzeczywiście metki od szanela nie ma to już się nie nadaje dobrze że moja córka taka nie jest :) Rzeczywiście to forum to w sam raz się nadaje do reklamy. Po poziomie wypowiedzi niektórych widać że sami ludzie ''na poziomie'' tu zaglądają. Robicie z siebie pustaków. Zapytałam na olx tą osobą o to i jasno mi odpowiedziała że nie ma na to wpływu i że pracują tylko od 8 do 16 a post był pisany po 23...... Łatwo zrobić z siebie idiotę czytając to forum.

Gość gość
Te sukienki to dla arabek lub cyganek. Zwykłe Polki takich nie noszą.

Gość gość
Zwykłe polki noszę worek wycięty na szyje i ręce xD Haha xD

Gość gość
Rzeczywiście zryte łby. Dwa wątki wcześniej dziewczyna wkleiła dwie kiecki z Lou.pl i pytała o to samo którą wybrać i czemu wtedy nie darłyście ryja że reklamuje Lou? Współczuje wam że jesteście tak bezmyślne i chamskie i przelewacie swoje frustracje na dziewczynę która kulturalnie o coś pyta. Nie podoba Ci się nie kupuj. To wy robicie największy spam na tym forum. Bo nie przypominam sobie żeby ona napisał że kupiłabyś tą sukienkę.

Gość gość
Nie przejmuj się przez tych ludzi przemawia zazdrość bo im przeszkadza wszystko :) Obie są piękne i w każdej będziesz najpiękniejsza na weselu :) Ja miałam identyczną jak ta druga za starszą druhnę :)

Gość gość
Wszystkie salony w łodzi tymi kieckami usiane i nie modne?? Biegnijcie pustaki po szanela z chińskiego allegro bo na taką sukienkę to was nie stać a Ty się mała nie przejmuj i na więcej razy nie pytaj debila o zdanie.

Gość gość
Sledze temat i to samo miałem pisać wszędzie te fasony są u siebie w salonie w Wawie też mam i to pamiętam że zamawiałem 10 a przychodziły dwie bo ciągle brakowało na hurtowni góra kamienie a dół szyfon to chyba Eva & Lola we współpracy z kimś bo jest z szarą metką. Nie rozumiem jakim prawem ubliżacie dziewczynie bo ja jako facet zwróciłabym uwagę na kobietę w takiej sukience. Chyba jednak to zazdrość :)

Gość gość
spadaj z tą reklamą!!!! a gust masz jak ruska

Gość gość
idiotka jak ich mało myślisz że nie widać że kiecki są od tego samego sprzedającego myślisz że jak napiszesz kilka wpisów z gościa to ktoś się na to nabierze no sorry ale reklamę czuć z daleka po za tym i tak tego nie sprzedasz bo za drogie i w ogóle niemodne brzydkie i widać że to badziewie jest ja rozumiem że reklama jest ważna ale nie aż taka podła robisz z ludzi idiotów a ludzie mają swój honor i na tego typu reklamy nie polecą kup lepszy towar to go sprzedasz na badziewie klientów nie złapiesz

Gość gość
Czemu nie napiszecie do tej osoby i nie zapytacie? Boicie się zostać zj****e jak szmaty ? hahahah xd

Gość gość
To znajdź mi takie same w takiej cenie gdzie indziej skoro Ci przeszkadza że są od tego sprzedającego ja kupię tam.

Gość gość
na tandecie albo tomexie w Krakowie kupisz, z palcem w d.pie. oj oj jakie to krysztaly? plastikowe dziadostwo.

Gość gość
weź lepiej naucz się podstaw biznesu z takim podejściem do klienta tylko kasę w błoto wyrzucisz :O

Gość gość
Ale z Ciebie wieśniara :) Widać że z domu nie wychodzisz a jak ktoś ma obok postów adres IP to widzi że wszystkiego negatywy napisałaś TY !!! I kto tu jest idiotką ? A pozytywy mają inne Hahah xD czekałam aż się będziesz dalej produkować XD

Gość gość
A co do tego sprzedającego to czekam aż napiszecie to może was nauczy moresu. A wy możecie sobie wmawiać że ktoś uważa wasze forum za miejsce do reklamy :)

Gość gość
Kończę temat. Przykro się czyta negatywy od tej samej osoby. Ty na pewno ubierasz się ''pięknie''. Nie szukajcie sensacji tak gdzie jej nie ma tak jak dziewczyna wyżej miała prawo pytać o dwie kiecki z lou.pl tak jak inna która pytała o kiecki jednego sprzedajnego z allegro tak ja miałam prawi pytać o rzeczy z olx. jakbym wiedziała że takie ''diorki'' szanelki'' tu są to nawet bym nie pytała. Pozdrawiam normalne szanujące się dziewczyny. I nie dam sobie wmówić że mój gust to tandeta a wasza c**a na wierzchu to szczyt mody.

Gość gość
Myśl samodzielnie. Każdy chce być lepszy od drugiego więc na każdym kroku będą Cię gnoić. Zrezygnowałam z tego forum już dawno ale jak czasem wpadam to widzę że się nic nie zmieniło. Chamstwo mściwość i debilne teorie ale wstyd.... Za kogo wy się uważacie że ktoś się wam będzie tu reklamował. Przynajmniej facet pracuje stara się coś robić a nie siedzi cały dzień na d***e i wszystkim ubliża. Mniemanie o sobie macie ale jesteście puste jak wydmuszka.

Gość gość
Dziękuje masz racje ale kończę temat bo to tak idiotyczne aż się uśmiałam. Hahah xD Zapytałam o sukienki dowiedziałam się że reklamuje Olx albo jeszcze nie wiem kogo. Prawdę o tym forum piszą wystarczy poczytać niektóre wypowiedzi :) Cóż musiałam się na własnej skórze przekonać :) A jedną z tych dwóch sukienkę wybiorę z mamą. Ona nie będzie mnie zniechęcać żebym wyglądał jak niedoj****a i była w takich samych kieckach jak pół wesela :)