Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiesze sie a co z rodzina ?!

Polecane posty

Gość gość

Mam w planach powiesic sie w dzien moich urodzin . Tylko nie wiem co napisac w liscie . Samobojstwo zaplanowalam juz kilka miesiecy temu. A nie chce zeby rodzina miala wyrzuty sumienia . Wiec co napisac w liscie i gdzie sie powiesic zeby nie bylo szoku. Nie przedawkuje tabletek bo juz prubowalam i

Gość gość
A kiedy masz urodziny?

Gość gość
Byłaś kiedyś na pogrzebie samobójcy ? Ja byłam. Wyobraź sobie matkę naćpaną lekami, która nie miała siły się uczesać. Przed samym pochowaniem mdleje. Po odzyskaniu przytomności rzuca się na trumnę i szlocha. Wiesz jaki to dźwięk? Jej życie skończy się bardziej niż Twoje. Przez lata będzie cierpiała wegetując. To co napiszesz nie będzie miało znaczenia. Oni i tak będą cierpieli. Możesz powiedzieć dlaczego chcesz ich na to skazać?

Gość gość
Rodzina jak dotad ci nie pomogla, wiec:D

Gość gość
Jak się pójdzie samotnie zdobywać Mt Everest zimą w sandałach i koszuli, to nie będzie ani pogrzebu ani trumny, ani ciała, ani płaczu rodziny...

Gość gość
Autorko skad jestes?

Gość gość
Wyobraź sobie: 1 swój pogrzeb ( skup się na uczuciach najbliższych ) 2. pierwsze miesiące po pogrzebie 3 pierwsze święta, rocznicę i Twoje urodziny 4. swoją matkę w ciąży i pierwsze lata Twojego życia. 5. Wyobraź sobie, że rodzisz dziecko, które ma wbudowany licznik.

Gość gość
Jaki pogrzeb? jak np. wskoczę do oceanu i dam się pożreć rekinowi? :D

Gość gość
Przezabawne... brak ciała nie oznacza braku cierpienia, ale co Ciebie to obchodzi. Napiszesz w liście, żeby się nie martwili i będzie po sprawie :) :O

Gość rozwiązuj problemy
co takiego się stało autorko? zawód miłosny? choroba? brak pracy? samobójstwo to trwałe rozwiązanie na tymczasowy problem, to tak tylko nawiasem.