Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tematy przepełnione nienawiścią do kobiet. dzień jak co dzień na forum kobiecym

Polecane posty

Gość gość

mizogini i kompletni kretyni :O

Gość gość
Bo ci co zakladaja takie tematy na kobiecym forum sfrustrowne prawiki, ktore o kobietach moga tylko pomarzyc :-) Zaden prawdziwy mezczyzna nie odczuwa potrzeby plucia na kobiety. Nie obrazaj sie na go..o jezeli w nie wdepnelas :-)

Gość gość
cóż gdybys wzieła pod uwagwe ze ta nienawisc jest prowokowana bo wojna oznacza wieksza aktywnosc w tym przypadku przejawiajaca się iloscia postów i tematów wplywającą na statystyki, którymi kierują się reklamodawcy przy podejmowaniu decyzji o zamieszczeniu reklamy i ilośc****eniędzy jakie gotowi sa za to zapłacić to by ci wyszło , ze mizoginia jest stymuljąca gospodarczo:)

Gość gość
ogólnie skoro profil męskich userów bylyscie łaskawe określic wyżej to poglady kobiet moga onni znac tylko z kafe i internetu. dlaczego zatem redakcja kafeterii nie usuwa (zaeby nie napisac zakłada) tematy które traktowane jako swego rodzaju oficjalne stanowisko kobiet jako ze nikt tego nie dementuje powodują zdenerwowanie męzczyzn czy tez raczej pravików. podać przykłady tych seksistowskich, feministycznych i obrażliwych tematów wzgledem facetów?

Gość gość
w drugą strone też to działa ale tego nie jestem w stanie udowodnic, że mizoginiczne tematy zakladane są przez redakcje. chociaz biorąc pod uwagę ich popularnosć działania moteracji w tym wzgledzie (czyli brak reakcji i moterowania) co najmniej podkecaja atmosfere nienawiści..

Gość gość
Na forum dla kobiet nie trzeba sie tlumaczyc przed nedznymi ochlapami facetow :-)

Gość gość
co sie tu zatem dzieje? wyłazi mizoginia i frajerstwo polskich męzczyzn? uzewnętrzniaja sie prawdziwe poglądy obu płci, które można głosić ze względu na anonimowośc? nie. tu sie trzepie kase z waszą pomocą w dodatku nie trzeba sie z wami dzielic zyskiem:) w wolontariacie całe dnie i noce łykajac jak pelikany te prowokacje harujecie na high life zarządu wirtualnej polski:) za darmo:) gratuluje

Gość gość
to sie nie tłumcz ale nie badź tak nędzna jak oni w swojej nienawiści;)

Gość gość
Gosc 07.39 Masz racje. Ja juz od dawna wiem, ze te beznadziejne, prowokujace tematy zaklada sama administracja forum, zeby robic kase.

Gość gość
Ja nie mam w sobie nienawisci, lecz gardze ochlapami :-)

Gość gość
szczerze mówiąc kasa to drugorzędna kwestia. forum jest opiniotwórcze a antagonizmy wynosi sie z naetu do realu gdzie tez można na ty zyskać

Gość gość
widzisz te wpisy wyzej? zadowolonej z siebie prowokqatorki? jak myślisz z czego sie cieszy? ze jej nienawidzą faceci? jakby była piekna to by ja kochali wtedy by sie mogła cieszysć. ale najwidoczniej jest paskusdna i nadal szczerzy miche. czemu? najwidoczniej nie jest taka paskudna ale wtedy nie iałaby powodu przejmować sie mizoginami. to co ja tak raduje twoim zdaniem?

Gość gość
widze trzy opcje albo jest lesba albo jest paskudna feministka, która radośc z seksu zastąpiła radościa mordowania facetów albo kooorfa ktos jej za to buli co wydaje mi sie najbardziej prawdopodobne biorąc pod uwage nieadekwatnośc emocjonalną do zaistniałej sytuacji

Gość gość
czy ciebie cieszyłoby że faceci sa mizoginami? a ja to cieszy najwyraźniej. powody tej radości opisałem wyżej:)

Gość gość
Gosciu 07.51. Tak wczesnie, a Ty juz pijany :-)

Widze ze jestescie bardzo aktywnymi ludzmi:=)))))))))))))))))))nie ma jak dzien zaczynac od kaffe:=)hahahahaha

Gość gość
siedzi i z emotka na mordzie publicznie ogłasza że faceci sa mizoginami i jkimis podróbkami. ciebie jako kobiete by cieszyła obecnosc takich osobników?

jakby nic innego w zyciu nie bylo wazniejszego jak wasze "chlopy"hahahahahahahaha

Gość gość
z drugiej strony dyletanctwo takich osób oze wskazywac, ze same nalezą do jakiejs sfantyzowanej ideologicznie grupy typu feministki lesby, pedały i inne wynaturzenia. im tez jest na ręke rozłam międzypłciowy. maja zatem wspólny cel z redakcja kafeterii. dlatego nie jest to forum dla kobiet tylko dla pedałów i innych mutantów popromiennych w rodzju feministek. tylko tacy ludzie działaja w zorganizowany sposób przeciwko reszcie ludzkości tej, którą uważaja akurat za zbedna

sloneczko juz swieci LUDZIKI wychodzcie w plener:)szkoda tak wspanialego dnia:)) na i tak nieudane dyskusje:))

Gość gość
Mmartha zamknij sie bachorze

Gość gość
dzięki mmartha u mnie chmurno:(

gość dziś Tobie odradzam wejscie na drzewo nie utrzymasz sie :)Pa

Gość gość
ja tu nie marnuje czasu tylko bankrutuje forum bo nie mam zamiaru tego gooofna kupować za cięzkie miliony.

Gość gość
przy okazji mam infromacje dla wsystkich swoich przyszłych pracownikow. pakujta sie:classic_cool::D

Gość gość
druga informacja jest taka, że jak wyniesiecie cokolwiek nawet wirtualnego z tego co kupiem to was chooooj zwącha

Gość gość
Trochę offtopic - pewnie ktoś z administracji forum albo zarządu Onetu jest związany z Namysłowem :P

Gość gość
cóż gdybys wzieła pod uwagwe ze ta nienawisc jest prowokowana bo wojna oznacza wieksza aktywnosc w tym przypadku przejawiajaca się iloscia postów i tematów wplywającą na statystyki, którymi kierują się reklamodawcy przy podejmowaniu decyzji o zamieszczeniu reklamy i ilośc****eniędzy jakie gotowi sa za to zapłacić to by ci wyszło , ze mizoginia jest stymuljąca gospodarczo xxx Raczej jest odwrotnie niż piszesz, zobacz ilu ludzi uciekło z tego forum, zostali praktycznie sami chorzy psychicznie debile; ci normalni już uciekli, nawet ta ewa333 stąd uciekla po 15 latach, dawno nie widzialam jej żadnego postu.

niestety nie zgadzam sie z toba:) uciekli slabi psychicznie:D za powaznie podchodzili do Forum i pewnych spraw zwiazanych z forum:)tutaj naprawde trzeba podchodzic z wielkim dystansem i humorem:)))