Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka z zemsty wepchneła moje dziecko pod koła przejeżdżającego auta

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziała się o moim romansie z jej mężem i przez to mój syna ma złamane biodro i nogę. Zgłosiłabym to ale się boje że powie o tym wszystkim mojemu mężowi.

Gość gość
To jest usiłowanie zabójstwa, zagrożone karę pozbawienia wolności od 15 lat w górę.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Przepraszam - od 8 lat w górę. Oczywiście, jeżeli uda się udowodnić że to nie był wypadek. Że to nie był przypadek.

Gość gość
Słaby temat i głupie prowo

Gość gość
Ty jestes jakas p*****lnieta? Baba probowala zabic dziecko a ty glupia d***** sie boisz, ze zdrada wyjdzie na jaw? I tak z pewnoscia wyjdzie bo ta laska skoro zrobila krzywde dziecku nie cofnie sie przed niczym a ty spokojnie siedzisz na kafe... To chyba prowo.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona (co dla ciebie zdrada jest ważniejsza niż dziecko? )

Gość gość
Gdyby chciała zabić to by zabiła, nie znacie jej. Chciałą mi dać nauczkę więc dała.

Gość gość
ty fajna koleżanka jesteś jak się puszczasz z jej mężem. żenada.

Gość gość
Niby czemu kosztem dziecka? Czym dziecko zawiniło? Zgłoś to na policje bo to ścigane z urzędu

Gość gość
I co moi drodzy? Będzie słowo przeciwko słowu? Ona powie że syn sam się przewrócił, a on nic nie pamięta! Więc to nie jest tak łatwo jak myślicie!

Gość gość
Dać nauczkę... a gdyby twój syn zginął pod tym samochodem ? Być może nie uda się udowodnić że to nie był wypadek, ale nie zmienia to faktu, że było to usiłowanie zabójstwa. Za usiłowanie zabójstwa, podobnie jak za zabójstwo faktycznie dokonane, grozi kara pozbawienia wolności nie mniejsza niż 8 lat.

Gość gość
a idiotki łykają jak Solaris w Speluno :D