Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumkana

maz kontra tesciowa

Polecane posty

Gość dumkana

Witam. Mam problem z moim mezem. W małżeństwie układa nam się nie źle, maz traktuje mnie dobrze. ALE mieszkamy z teściową (jego mama). I tu leży mój problem. Kobieta ta jak to teściową, czasem się wtraci, czasem nie potrzebnie odezwie, zrobi duzo rzeczy nie pp naszej myśli no ale tak jest chyba wszędzie. Ogólnie mamy od niej tez dużą pomoc np. przy opiece nad dziećmi. Ja juz przywyklam do jej zachowań tez mnie nie raz denerwuje ale wszystko potrafimy łagodnie miedzy sobą załatwić. Za to mój maz zachowuje się jakby jej nienawidził. O wszystko się jej czepia, krzyczy, wszczyna z nią awantury. A na to wszystko patrzą nasze dzieci. Nie wiem jak mam do niego dotrzeć, ze to wszystko jest nienormalne. On w ogóle nie panuje nad sobą w kontaktach z nią. Proszę o jakieś rady jak na niego wpłynąć bo to juz jest na prawdę nie do zniesienia. Nie chce się z nim rozstawac bo miedzy nami jest ok ale nie mogę udawać ze nic się nie dzieje kiedy on tak traktuje własną matkę. A dzieci mimo ze małe wszystko słyszą i widza.

Gość gość
Jesteś wspaniała kobietą i matką. Masz problem , musisz wychować męża, dużo rozmawiać, zwracać uwagę i uświadomić mu, jak źle się zachowuje.