Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymień 3 przyklady patologii w rodzinie

Polecane posty

Gość gość

1.Niepracująca matka szlajająca się w szpilkach po placach zabaw 2. W pesdu dzieci 3.sobotnie libacje alkoholowe

Gość gość
Nadużywanie alkoholu przez rodziców. Przemoc fizyczna/psychiczna w rodzinie. Życie wyłącznie z zasiłków z lenistwa.

Gość gość
- kobieta rodząca dziecko od 30stki wzwyż - 40 letnia matka na wywiadówce u 7 latka - kobieta wychodząca za mąż po 30stce

Gość gość
Pani z godziny 11.14 to patologia.

Gość gość
1. w piątek piłem z synem. 2. w sobotę piłem ze szwagrem. 3. w niedziele piłem z zoną.

Gość gość
ja do gościa z 11:13 dodałabym jeszcze - jeden ze współmałżonków ma liczne kochanki/kochanków z którymi sie nie kryje, a druga strona (niestety najczęściej kobiety) udaje, że o niczym nie wie. Rozumiem, że często jest to podyktowane sytuacją finansowa czy mieszkaniową ale taki układ jest dla mnie patologiczny.

Gość gość
Pani z 11:14 to zdaje się stały troll, piszący na przekór wszystkim, byle wywołać g*wnoburzę.

Gość gość
Oho, gosc poiwyzej ma paranoje obsesyjna na punkcie starszych matek. Hej ,wylaz z XVI wieku, teraz kobiety rodza coraz pozniej. Zyjemy 80 lat, nie trzeba rodzic dzieci w dziecinstwie, ani we wczesnej mlodosci. 30-tka jest optymalna: czlowiek juz ustawiony zyciowo, dojrzalszy, dziecku bedzie lepiej niz z 18-letnia matka ktora sama jeszcze jest dzieckiem.

Gość gość
Do 11:13 dodałabym brak podstawowego wyksztalcenia.

Gość gość
- alkoholizm - przemoc fizyczna i psychiczna - życie z zasiłków tylko (oprócz sytuacji gdzie jest osoba ciężko chora, która wymaga opieki)

Gość gość
zarabianie pieniedzy na seks kamerkach zeby splacic komornika(bo z wyplaty nie wystarcza zeby i splacac i zyc ) to tez jest patologia?

Gość gość
gość dziś Śmieszna jesteś !!!! Ja mam 35 lat i jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem co oznacza że na wywiadówkę do siedmiolatka pójdę w wieku 42 lat. Mam normalną rodzinę , kochanego męża.Mamy normalny dom i prace. A patola to dla mnie puszczalskie 20 latki które piją palą, hu\ja robią i tylko jeb\ią się z byle kim i rozmnażają się jak króliki...blee

Gość gość
1.alkohol, fajki i najtańsze żarcie typu pasztetowa i parówki dla dzieci 2. przemoc, brak zainteresowania wychowaniem i edukacją dzieci, puszczanie samopas kilkulatków koło bloku na pół dnia. 3. imiona typu Dżesika, Natan, Wanessa, Nikola, Allan itd ale nauczyć sikać na nocnik i jeść sztućcami nie ma kto.

Gość gość
czemu fajki to patola?

Gość gość
Bo niszczenie swojego zdrowia przy dzisiejszej świadomości społeczeństwa podpada już pod patolę, tak delikatnie, a w połączeniu z kupowaniem najtańszego jedzenia już nią jest. Miałam koleżankę, której rodzice palili po paczce dziennie, a do jedzenia codziennie mieli ziemniaki z jajkiem lub kalafiorem jak był sezon, kanapki z dżemem lub pasztetową, owoce tylko jak ktoś im dał z działki bo miał za dużo. Ale fajki musiały być.

Gość gość
Posiadanie kilkorga dzieci, każde z innym ojcem. Ale to chyba podchodzi pod wymienione wcześniej patologie, bo raczej nie ma normalnych, pracujących kobiet, prowadzących normalne życie i mających właśnie tak dzieci.

Gość gość
1. splodzenie kilkorga dzieci kiedy nie ma sie warunkow i pieniedzy 2. codziennie alkohol w domu 3. brak wlasciwej opieki nad dzieckiem