Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lochy chcą faceta z kaloryferem, laski z miseczką A lub B faceta 185 wzrostu, b

Polecane posty

Gość gość

ezrobotne lub pracujące w markecie, czy sklepie odzieżowym za minimalną lub trochę więcej faceta dublującego średnią krajową, a nawet biznesmena, kobiety z niezbyt piękną twarzą czekają na faceta z gębą modela. Masakra co się w tych czasach naj(bało kobietom we łbach.

Gość gość
taka prawda, kobiety mają nieźle we łbie narąbane.

Gość gość
A ty co sobą prezentujesz? nie masz wymagań? zwiazesz się z pierwszą lepszą osobą, która zainteresuje się: tobą ?

Gość gość
12:04 Mam takie wymagania, które sam jestem w stanie spełnić, a nie tak jak każda kobieta 5 razy większe niż to co ona sama sobą reprezentuje.

Gość gość
Czyżby? To czemu narzekasz? Gdybyś miał takie wymagania jak opisujesz to nie byłbyś sam.

Gość gość
To zwykła obserwacja kobity za dużo seriali się nałykały i szukają teraz "Ciacho" :D

Gość gość
12:08 No nie, bo przecież napisałem, że kobiety mają 5 razy większe. Zresztą ja sam nie jestem, ale tylko dlatego, że jestem przystojny, gdybym nie był to byłbym śmieciem dla kobiet.

Gość gość
A ta Twoja to wyjątek w całej Polsce? Zresztą co może wiedzieć zajęty facet,no chyba, że doprawia rogi tej wyjątkowej ;)

Gość gość
12:16 Nie wyjątkowa, napisałem, że mam wygląd. Gdyby nie to to by ze mną nie była, ani żadna inna wcześniej, bo byłem w innych związkach. Po prostu byłbym traktowany przez kobiety jak śmieć, gdybym był tą samą osobą, ale w innej skórze.

Gość gość
a co ma do tegi biust i twarz? upodobania sa rozne wiec jednemu bedzie sie podobac to a innym tamto czemu od razu zakladasz ze wszyscy sa tacy sami?