Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Wiedzma

Skrywane uczucia

Polecane posty

Gość Mała Wiedzma

Witam Mam problem z facetem, spotykamy się jakieś pół roku i na początku wszystko układało się wspaniale. Jednak doprowadziłam do kilku sytuacji i on zaczął się zamykać, ostatnio nawet powiedział, że nie zakochał się we mnie ,chociaż już było blisko. Pewnie bym w to uwierzya , gdyby nie fakt , że w naszych relacjach nic się nie zmieniło tzn on cały czas mnie przytula , cmoka itd. Czy waszym zdaniem tak zachowuje się facet ,który nic nie czuje do kobiety.(nadmienię, że te pieszczoty nie są wstępem do seksu )

Gość gość
moze tymi słowami chciał zaznaczyc, ze nie jestes taka wazna dla niego..w sensie ma Cie do bzykania..zebys czasem pozniej nie była zdziwiona bo przeciez mowil, ze sie nie zakochał...a cmoka bo lubi :) gdyby oprocz sexu pasowała mu reszta bo by sie zakochał..tyle, ze po sexie zaden facet sie nie zakochuje a przed..wiec z góry wiedział, ze nadajesz sie do bzykania jedynie

Gość gość
Brałam i tę opcję, ale jak już napisałam ,te pieszczoty nie są wstępem do seksu. Bywa niekiedy ,że wcale się nie kochamy albo ja sama inicjuje seks , wiec nie wiem o co tu chodzi

Gość gość
O głupoty jego jakieś

"że nie zakochał się we mnie ,chociaż już było blisko." czyli ma wobec ciebie stosunek przerywany ?

Gość Mała Wiedzma
Głupoty w jakim sensie?