Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mezczyzni nie chca kobiet o duzym doswiadczeniu seksualnym?

Polecane posty

Gość gość

Czy to nie jest Zalosne?

Gość gość
Nie, nie jest i jeśli będziesz to imputować to wyjdziesz na idiotkę i manipulantkę. :) Mężczyzna chce być pewny, że potomstwo jest jego.

Gość gość
Tylko Ci co są słabi w łóżku ;) boja się skompromitować :) Mężczyźni o dużych walorach i sporym doświadczeniu wolą te doświadczone.

Gość gość
Kobieta z dużym przebiegiem to ścierwo, nadające się do domu publicznego a nie na żonę.

Gość gość
Boja sie konkurencji:D:D

Gość gość
Nie możesz pisać za mężczyzn, bo to jest żałosne. Nawet Ci najlepsi nie chcą mieć kobiety która się oddawała każdemu. :)

Gość gość
A ja tam lubie to z duzym przebiegiem. Duzo potrafia i dobrze wiedza chego chca. Dziwni sa faceci, co to szukaja cnotliwej, a potem sie zala, ze ona taka zimna w lozku, ze go nie zaspokaja.

Gość gość
To, że kobieta jest dziewicą, nie znaczy, ze będzie słaba. Wy myślicie, że jak ktoś ma spore doświadczenie to będzie dobry w seksie ? Myślcie tak dalej. Colin Farel, czy Mick Jagger, też mają doświadczenie ogromne, a kochankami są ponoć bardzo słabymi. Potwierdzają to kobiety, które z nimi sypiały.

Gość gość
To ciekawe dlaczego z nimi sypiały ;) Rzecz w tym, ze kobieta pozostająca długo dziewica ma niskie libido i może żyć bez seksu a kobieta doświadczona lubi seks i nigdy ja głowa nie boli.

Gość gość
Bo prawda jest taka, że mężczyźni dalej w większości widza kobiety jako przedmioty a nie jako osoby. A jeżeli chodzi o przedmioty to przecież każdy woli nowy niż używany.

Gość gość szarik
ja ****** wszystko co na drzewo nie ucieka...za darmo mom nawet takom fundacje...sniodanie za darmo,******ie za darmo,prom do szwecji za darmo...siostra lysego byla to wie...hehe

Gość gość
Boja sie ze wypadna slabo w oczach partnerki w sesnie sie skompromituja w sexie. Taka w koncu ma porownie bo z nie jednego pieca chleb jadla.

Gość wesoly Pan Marian
spiesze z wyjaśnieniami Drogie Panie! :) mężczyzni chcą mieć "czysta" kobiete, lepsza od siebie bo tylko taka warto kochac :)

Gość gośćmen
Ja wolę doświadczone, choć i tak charakter jest ważniejszy.

Gość gość
co ta zo kobieta na ktorej lapy trzymalo juz kilku kolesi ,, wymacana '' i tyle. Kobietom do stalego zwiazku tez nie odpowiada facettak zwany ,, kobieciaz'' . Chca kogos stalego w uczuciach a nie takiego ktory czesto zmienial kobiety i faceci chca tak samo

Gość gość
Dlatego Ci i Te co nie bzykali najlepiej niech wiążą się ze sobą. Doświadczony mężczyzna potrzebuje doświadczonej kobiety.

Gość gość
no w sumie tak najlepiej jak sie dobierze wsoj do swego. wtedy nikt nie ma prawa miec do siebie pretensji o wczesniejsze prowadzenie sie, bylych , idt.

Gość gość
Na stałę doświadczonej nie. Co oznacza też że przeleciało ją pół miasta. Bzykać się po pijaku okej, ale wielu partnerów oznacza też brak szacunku dla własnego ciała. Tak jak traktuje siebie tak będzie traktować mnie.

Gość gość
Bzykać się po pijaku okej, ale wiele partnerek oznacza też brak szacunku dla własnego ciała. Tak jak traktuje siebie tak będzie traktować mnie. Dlatego jako dziewica wole niedoświadczonego takiego jak ja.

Gość gość
Właśnie doświadczony facet nie weźmie sobie przechodzonej d**y. Jak taką wziąć na żonę? Kiedy wszędzie będzie spotykać jej byłych którzy ją pukali. Żenada i śmiech z takiego frajera męża, który zgarnął na koniec ochłap wykorzystany przez wszystkich.

moze nie chca, poniewaz nie chca, aby kobieta byla bardziej doswiadczona. Wtedy moze byc o wiele bardziej wymagajaca. Rozmiesz o co chodzi? Jesli jest jakas kobieta dziewica to ona dokladnie nie wie jak to wyglada i nie ma za duzych ymagan. Ale jak jakas miala kilku dobrych kochankow, to wie, co ktos moze zrobic z jej cialem i do jakiego uniesienia doprowadzic

Gość gość
,,,,,,,,Tak jak traktuje siebie tak będzie traktować mnie. '''''''''szkoda ze kobiety tak tego nie widza tylko zawsze znajda jakies wytlumaczenie dzieki ktoremu nie widza w tym nic zlego

Gość gość
W dziewicach gustują głównie: - prawiki - idealiści - samce maczo z silnym instynktem terytorialnym - faceci z niską samooceną seksualną

Gość gość
Właśnie doświadczony facet nie weźmie sobie przechodzonej d**y. Jak taką wziąć na żonę? Kiedy wszędzie będzie spotykać jej byłych którzy ją pukali. Żenada i śmiech z takiego frajera męża, który zgarnął na koniec ochłap wykorzystany przez wszystkich. bylem w takiej sytuacji. Po kilku wyjsciach na zakupy gdzie spotykalismy za kazdym razem jej innego bylego mialem dosyc tego zwiazku. Nie czulem sie komforowo przy niej w takich sytuacjach dlatego rozumiem facetow , ktorzy nie chca kobiet z duza iloscia bylych

Gość gość
Kobiety widza to ale tylko dziewice chcą doświadczonych i odwrotnie. Ja już młoda nie jestem i już dawno temu dziewictwo straciłam a jednak wole takich mniej doświadczonych bo tacy szanują kobiety. Mężczyźni i kobiety inaczej podchodzą do seksu, kobieta idzie do łóżka gdy jest zakochana a mężczyzna gdy chce zamoczyć dlatego lepiej wybrać takiego co nie moczył zbyt wiele w rożnych bo taki potrafi zakochać się.

Gość gość
do gosc15.22. ciekawe ile kobiet tak do tego podchodzi

Gość gość
dziś myślę ,ze sporo , ja jestem jedna z nich.

Gość gość
Teraz jest jeszcze lepiej. Otwierasz fb i od razu widzisz wszystkich znajomych, którzy ją ******** Haha genialne i patrzysz się na te obleśne mordy, którym obciągała brudne fiuty :)