Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mezczyzni nie chca kobiet o duzym doswiadczeniu seksualnym?

Polecane posty

Gość gość
Nie chcą mieć w rodzinie plutonu szwagrów x A które chcą w rodzinie tabun szwagierek? Znasz takie?

Gość gość
Doświadczenie seksualne nie jest zależne od ilośc***artnerów seksualnych. Może być kobieta czy mężczyzna uprawiający seks często z rożnymi partnerami ale nie mieć żadnego w tym doświadczenia, a może być kobieta lub mężczyzna mający jedna lub zaledwie paru partnerów ale wieloletnich i być bardzo doświadczonym. Doświadczenie seksualne to nie ilość ale jakość panowie i panie.

Gość hotcumshot
Ja tam dziewicy bym nie chciał jedną miałem i po roku puściła się z pierwszym lepszym z ciekawości jak to jest z innym oczywiście koleżanki jej dotadzily żeby miała porównanie teraz mam dużo młodszą partnerkę z przebiegiem ok 10 facetów z czego 2 to przygodny sex a reszta stali partnerzy i mam do niej zaufanie jakoś specjadalnie ja do seksu nie ciągnie ale to dla tego że ja mam parcie i większość razy mi odmawia bo bym ja z******* na śmierć tak mówi ja też mmiałem około 10 partnerek niestety większość to nie były moje stałe partnerki

Gość gość
Na pewno się przyznała ilu ja wczesniej pukało. To pisze jakiś lachon żebyśmy myśleli ze ktos by chciał taka pisde z takim przebiegiem.

Gość gość
mężczyźni nie chca doświadczonych kobiet bo się zwyczajnie boją. Większość z nich traktuję kobietę jak masturbator. Upchnie ośliniony palec w pipe.. potem 4 ruchy i wór suchy i koniec. Normalna doświadczona kobieta wie czego może wymagać w łóżkowych sprawach i że sex to nie tylko orgazm u faceta

Gość gość
To raczej nie ma znaczenia dla normalnego faceta, który wie co ma w majtkach i jak tego używać. Jeżeli natomiast mamy model wybrakowany to on będzie się bał, że takiej kobiety nie zaspokoi i że będzie przez nią porównywany do byłych...

Gość gość
gość wczoraj Zgadzam się! Normalny mężczyzna jest dumny, że jego dziewczyna dawała komu popadnie

Gość gość
Zgadzam się! Normalny mężczyzna jest dumny, że jego dziewczyna dawała komu popadnie xxxx Hahahaha:D Normalny, czyli również z wysokim przebiegiem jak ona. Dziewica do prawiczka, doświadczony do doświadczonej. Tak powinno być.

Gość gośćszczwana bestia
hahahaha tak jak ktoś napisał wcześniej boją się tylko frajerzy z małymi fiutkami którzy maja niskie poczucie własnej wartości,sa bojaźliwi i boją się ze kobieta będzie ich porównywać z byłymi,tacy którzy sa pewni siebie i mają co nieco w galotach nie będą przywiązywali do tego az tak dużej wagi

Gość gość
prawda jak mężczyzna jest fajny to cieszy, że jego kobieta miała w sobie wielu facetów

Gość gość
Tak sobie tłumaczcie głupie szmaty, że fajny to taki, który akceptuje wasze k***wstwo. Chociaż tak naprawdę taki to prawdziwy frajer.

Gość gość
bo doswiadczenie seksualne to nie jest cos co imponuje facetom :) im imponuje w pelni oddanie sie

Gość gość
Wstydzą się,ze jego dziewczyna co drugiego miała w sobie.

Gość gość
gość dziś Wstydzą się,ze jego dziewczyna co drugiego miała w sobie. x Tylko nieudacznicy, słabiacy w seksie i prawiczki się tego wstydzą. Duże doświadczenie u kobiety to nie powód do wstydu ale do dumy

Gość gość
mialem tak samo, nie potrafilbym byc z taką która rozbierala sie z kims innym, lezala/siedziala na nim itd. i nie mówię że to coś złego, po prostu mam taką fanaberie która nawet moim zdaniem nie jest normalna, z tym ze dla mnie jest logiczne ze przy takim wymaganiu daję od siebie to samo, z moją dziewczyną jestesmy jedyni dla siebie

Gość gość
też nie umiałbym zaakceptować faktu, że moja dziewczyna dawała każdemu. Jestem nienormalny?

Gość gość
Ale najprawdopodobniej dowiedziałbyś się o tym "po" huehue

Gość gość
Tylko nieudacznicy, słabiacy w seksie i prawiczki się tego wstydzą. Duże doświadczenie u kobiety to nie powód do wstydu ale do dumy x powód do dumy że partnerke przeleciało pół wsi? Widac że ten bzdurny komentarz pisała kobieta.