Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mezczyzni nie chca kobiet o duzym doswiadczeniu seksualnym?

Polecane posty

Gość gość
Rzecz w tym, ze kobieta pozostająca długo dziewica ma niskie libido - mylisz się. Ja mam wysokie. Ale to,że mam chcicę nie oznacza,że sie zgodze na seks bez miłości :P Czekam na tego jedynego.. nie chce z byle kim. Choć trudne jest takie życie bez seksu i miłości to co poradzić..

Gość gość
Łatwa szmata dostępna dla wszystkich to się teraz nazywa doświadczenie seksualne.

Gość gość
a skąd pomysł że dziewica woli doświadczonego?? ja bym wolała żeby miał takie podejście do seksu jak ja,odrzuca mnie jak ktoś po pijaku na imprezie.. z drugiej dtrony nie chciałabym,żeby ktoś mnie kochał tylko dlatego,że jestem jeszcze "czysta" a jakbym miała to doświadczenie to by mnie nie chciał..to nie jest przecież miłość. W miłości po prostu kochasz a to czy ktoś ma doświadczenie czy jeszcze nie to sprawa drugorzędna.

Gość gość
GOSC 15.55. wiesz jest roznica miedzy doswiadczeniem a licznikiem partnerow seksualnych. Mozna przerobic cala kamasutre z jednym facetem , a moza miec po 3 mumerki z 10 facetami na przestrzeni jakiegos czasu wiec to ,,doswiadczenie'' trzeba rozpatrywac na dwa sposoby

Gość gość
No cóż. Ja mam 25 lat i jestem prawikiem, będę musiał skorzystać z usług prostytutki aby się rozprawiczyć. Nikogo na drodze nie spotkałem.

Gość gość
a jak spotakasz fajna , wartosciowa dziewczyne to bedziesz zalowal ze z prostytutki korzystales zamiast poczekac

Gość gość
no właśnie wiem ale sama nie wiem co jest gorsze :P z jednej strony lepiej jak sie miało 1 stałego partnera i sie było z nim z miłości ale za to jak to były przygody to mniej znaczyły...i seks pewnie był gorzej jakości,szczególnie po pijaku...to tak odnośnie zazdrości.. a reguły chyba nie ma,ktoś kto miał wiele partnerek czy tam partnerów przygodnych też może sie zakochać i wtedy woli tą jedną osobę i jest wierny. Te przygody sie zapewne mogą znudzić

Gość gość
a jak spotakasz fajna , wartosciowa dziewczyne to bedziesz zalowal ze z prostytutki korzystales zamiast poczekac xxx Nie spotkam już. Gdzie miałbym znaleźć atrakcyjną dziewicę? trochę młodszą ? W kościele na pielgrzymce pewnie. O związkach też już nie myślę, bo zawsze byłem sam i zostanę raczej. Pogodziłem się z tym. Trzeba sobie p*****ać w agencji, póki jest się w miarę młodym.

Gość gość
ktoś kto miał wiele partnerek czy tam partnerów przygodnych też może sie zakochać i wtedy woli tą jedną osobę i jest wierny. Te przygody sie zapewne mogą znudzić x Problem w tym ,ze im więcej partnerek ma mężczyzna tym trudniej mu zakochać się a i szybciej nudzi się partnerka. U kobiet tez tak jest jak liczba partnerów jest zawrotna ale i tak kobiety po seksie szybciej zakochają się niż mężczyzna z takim samym doświadczeniem.

Gość gość
no nie wiem,może i tak,ja sie nie znam.. ale jakoś zdaje mi się, że jak ktoś po prostu jest sam i uprawia ten seks z byle kim bo nie ma innego wyboru no to przecież może sie zakochać w końcu..jak sie np. wczesniej nigdy nie zakochał ja jestem dziewicą i na pielgrzymce mnie nie spotkasz

Gość gość
Zakochanie mija, wcześniej czy później. Trwa do kilku lat. Skąd to wiem ? Obserwacja innych. Hormon, który z czasem wygasa. Lepiej sobie poużywać trochę, niż się oszukiwać aż życie przeleci przez palce.

Gość gość
Duża ilość partnerów seksualnych wypacza, zwłaszcza jak uprawia się seks dla sportu. Mężczyźni z dużym przebiegiem już nie podniecają się tak łatwo, z wiekiem potrzebują więcej bodźców i zdradzą prędzej lub później.

Gość gość
A kto powiedział, że nie chcą? Ja chcę i lubię takie.

Gość gość
Ale ja bym nie umiała tak hop siup i i majty z dup..z obcą osobą. Nie o same zakochanie mi chodzi ale o zaufanie,więź i poczucie bezpieczeństwa a tego z kimś obcym nie będzie. A co do zdrady to też nie zależy tylko od tego o czym piszesz..sporo jest osób które jak są same szaleją ale potrafią się ustatkować gdy im na kimś zależy i mają jednak jakieś zasady i wierność w związku jest dla nich ważna. Przecież równie dobrze może być odwrotnie - ktoś kto wcześniej był spokojny nagle może stwierdzić,że mu tego brakuje i musi nadrobić..i np. chce mieć porównanie a taki doświadczony już je ma i go nie potrzebuje.

Gość gość
Doświadczenie doświadczeniu nie równe ja opisuje mężczyzn co pykają wszystko co się rusza i nie przepuszcza żadnej okazji. To tez dotyczy kobiet, które idą na seks w toalecie na dyskotece właśnie z takimi mężczyznami.

Gość gość
17: 00 Seks np po ślubie często się kończy ze strony kobiet. Lepiej jak facet sobie pójdzie do tego burdelu, niż tkwić w związku, w którym przyjdzie wcześniej czy później zwykła nuda i wypalenie.

Gość gość
jak facet pi*zda ,ktory nie zabiera nigdzie zony tylko z pracy do domu przed tv i caly energie na seks zuzyl przed slubem to nie dziwota ze jest nuda i wypalenie

Gość gość
Niech żona też męża gdzieś zabiera, aby nudy nie było, a nie tylko facet ma wszystko organizować dla księżniczki.

Gość gość
no ma sie rozumiec ale najczescie jak kobieta chce gdzies pojechac to facet nie moze zorganizowac czasu albo mu sie nie chce, a potem faceci sie dziwia ze kobiety szukaja przygod z innymi. Facet znajdzie kobiete do zycia zaczyna sie domowy tryb zycia . praca,dom, mecz i spac i on jest szczesliwy ale kobieta potrzebuje czegos innego. Nie chodzi o super wycieczki , ciagle wyjazde itd ale co jakis czas zrobic cos dla odmiany zeby nie bylo ciaglej nudy, a jesli kobieta wie jak bedzie wygladal caly nastepny dzie, tydzie, miesiac itd to sie nudzi i nie ma czegos na co by czekala z usmiechem

Gość gość
to nie prawda ze facet boisie ze niesprosta kobiecie doswiadczonej seksualnie tylko kazdy szanujacy sie facet nie chce byc z latawica na ktorej pouzywalo sobie bog wie ilu facetow i traktowali ja jak rzecz do seksu ale chce miec kobiete ktora seks traktuje powaznie a nie jak sport i jest stala w uczuciach a nie lata po co rusz to po innym lozku

Gość gość
Pewnie z tego samego powodu dla którego kobiety nie chcą używanych ciuchów. Co to za przyjemność być z kimś kogo miało pół miasta? :P Pominę już fakt który mówi o tym że osoby rozwiązłe seksualnie i posiadające wielu partnerów mają problemy z przywiązaniem się do partnera i są bardziej skłonne do zdrady.

Gość gość
gość dziś No dokładnie jak pisałam wcześniej mówisz - mężczyźni widzą kobiety jak przedmioty a nie jak ludzi (twoje porównanie do ciuchów.) Jednak ciekawi mnie to, że wielu z was przerzuca męski problem na kobiety - bo że mężczyzna z przebiegiem jest pozniej moralnie i intymnie zdezelowany, rozwiązły i wiecznie niezadowolony to ja wiem i sama tego doświadczyłam... Ale nie przenoście tego na kobiety bo kobiety podchodzą do seksu inaczej i nie traktują tego jak sport. Ja miałam kilku partnerów i w każdym byłam zakochana naiwna i piękna miłością - dopiero teraz widzę, ze nie było warto. Tak wiec to chyba mężczyźni powinni sie wziąć w garść. Nie przerzucacie na nas swoich problemów i nie traktujcie przedmiotowo bo sami byście nie chcieli byc tak traktowani i by na was ktoś tak obrzydliwe teksty pisał. Miejcie poszanowanie dla drugiego człowieka i jego godności. Tacy z was dobrzy ludzie szukający dziewic a podstawowych chrześcijańskich wartości nie przestrzegacie w obcowaniu z innymi nawet na takim głupim forum. Naiwna i młoda dziewica nie będzie chciała zgorzkniałego faceta plującego jadem i nienawidzacego kobiet.

Gość gość
z puszczalskimi kobiietami to tak jak z ksieszmi pedofilami. Jakas grupa ksiezy molestowaladzieci i nagle w oczach ludzi wszyscy ksieza sa tacy sami i tak samo jest z kobietami sa takie , ktore wskakuja facetowi do lozka nie dlatego ze go kochaja tylko dlatego ze maja nia niego ochote itd i nie potrzebuja do tego milosci , zaufania i intymnosci dlatego przez takie zachowanie niektorych kobiet faceci mysla ze wszystkie kobiety takie sa

Gość gość
ale chce miec kobiete ktora seks traktuje powaznie a nie jak sport i jest stala w uczuciach a nie lata po co rusz to po innym lozku - no to spoko tylko czy Ty sam taki jesteś że wymagasz tego od niej? Bo ja jestem za tym,żeby takie wymagania miały osoby które wobec siebie też je mają i same też traktują seks poważnie. A jak facet sam ma duży przebieg to czego chce od dziewicy na litość pańską..

Gość gość
gosc 19.54 bardzo madrze mowi, jesli czegos wymagasz to daj to samo

Gość gość
Ja miałam kilku partnerów i w każdym byłam zakochana naiwna i piękna miłością x Ale ja właśnie o tym pisałem, dlaczego zarzucasz mi że patrzę na kobiety przez pryzmat mężczyzn, skoro ty za wszelką cenę próbujesz wmówić nam że kobiety inaczej do tego podchodzą i że u was rozwiązłość jest związana z miłością :) Faceci rozwiąźli też często się zakochują/fascynują, ale zakochania, a miłość to dwie zupełnie inne rzeczy, osoby tak kochliwe nie są w stanie związać się z jedną osobą na zbyt długo a o przywiązaniu nawet nie wspominam. Znam kobiety i facetów którzy mają spory przebieg, znam też tych z mniejszą ilością partnerów i doświadczenie mówi mi że ci z mniejszą ilością partnerów zdecydowanie mocniej przywiązują się do swoich drugich połówek.

Gość gość
.......ci z mniejszą ilością partnerów zdecydowanie mocniej przywiązują się do swoich drugich połówek. .......tacy ludzie maja wieksze sklonnosci monotonne , ktore sa potrzebne do trwalego zwiazku dzieki temu moga sie cieszyc zyciem wspolnie z jedna osoba

Gość gość
Jednym słowem wszyscy ludzie czyli kobiety i mężczyźni, którzy potrafią rozdzielić miłość od seksu są mniej wiernymi niż Ci dla, których seks i miłość są nierozerwalne.

Gość gość
Wdaje mnie się ,ze Ci ludzie co mieli dużą ilość partnerów przebierają w nich jak w ulęgałkach a im więcej tym wymagania rosną i trudno tak szczerze, niewinnie zakochać się czy przywiązać do jednego partnera/ki.

Gość gość
Nie chcą mieć w rodzinie plutonu szwagrów