Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość20

Czy postapie zle w ten sposob ? ? ?

Polecane posty

Gość gość20

Mam 20 lat ,a mój chłopak 23. Gdy się poznaliśmy on kończył liceum i bardzo nie chciałam żeby wyjechał na studia bo nie chciałam związku na odległość i bałam się że tam kogoś pozna itd. więc on zrezygnował ze studiów i poszedł do pracy. Teraz ja skończyłam technikum i znajomi oraz siostra namawiają mnie na studia. Czy w tej sytuacji jeśli on zrezygnował dla mnie ze studiów, a ja teraz wyjadę to postąpię nie fair wobec niego ???

Gość gość
Tak, postąpisz bardzo źle. NA nim wymusiłaś zrezygnowanie z edukacji, a Ty teraz co? Wielce chcesz wyjechac i sie uczyć? Dawno powinien Cię w dupę kopnąć!!

Gość gość
moze namow jego na studia zaczne

Gość gość20
to już wgl nie będziemy się widywać skoro on od pn. do pt. będzie pracował a w weekand studia

Gość gość
W życiu bym cię nie puścił ,wiadomo co tam się dzieje... masz swojego pana to się go trzymaj.

Gość gość
Już postąpiłaś źle. A teraz to już nie ma znaczenia.. Mam znajomą, która mawia "jak chcę się kogoś zdradzić, to można to zrobić po drodze, idąc do sklepu po kartofle". Jesteś samolubna i niedojrzała. Ten związek i tak się rozleci, a zaburzyłas chlopakowi normalną scieźkę edukacyjną. Głupia.

Gość gość
Zniszczyłaś mu perspektywy, ale może dasz radę go namówić na wspólne studiowanie w tym mieście, choć teraz pewnie gdy już się usamodzielnił to nie będzie miał możliwości wrócić na utrzymanie rodziców i studiowanie dzienne. Niestety twój egoizm to jedno, ale twój chłopak też powinien mieć łeb na karku i nie słuchać tych głupot co pieprzyłaś tylko robić swoje.