Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie meble do pokoju rocznej dziewczynki ?

Polecane posty

Gość MamaTosi100
U nas meble Possi wylądowały w pokoju córki. Tosia jest zachwycona nowymi meblami. Trochę zaszaleliśmy i zrobiliśmy każdą szafkę w innym kolorze. Przyznam, że nawet to dobrze wygląda :) Nie spodziewałam się takiego efektu. Meble wykonane solidnie, cena ok, wszystko się zgadza.

Gość Anna100
Właśnie jestem na etapie szukania nowych mebli do pokoju syna. Meble Possi wpadły mi w oko, szczególnie możliwość zmiany frontu, co ewidentnie przedkłada się na oszczędności w przyszłości. Wiadomo, że potem syn nie będzie chciał mieć takiego koloru, jak wybrała mamusia :D Powiedzcie mi, jak to wygląda cenowo.

Gość niedowiarek100
Ostatnio wybrałam się do salonu BRW. Meble Possi Light w pierwszej kolejności rzuciły mi się w oczy i zdecydowałam się je kupić dla mojego skarbeczka. Zawsze do poleceń w internecie podchodzę z dystansem, dlatego musiałam je zobaczyć na własne oczy. Baardzo miła niespodzianka. :) Jakość pierwsza klasa, cena niska w stosunku do jakości, jednym słowem meble na tip top.

Gość MariaDD
To prawda, w sieci można znaleźć różne opinie i zawsze najlepiej sprawdzić wszystko samodzielnie :) Miałam okazję widzieć meble Possi Light u koleżanki, która zakupiła je niedawno. Zrobiły na mnie wrażenie, oczywiście pozytywne. Widać dokładność wykonania, jakby każdy mebel był ręcznie robiony. A może był? :D

Gość gość
A czy do mebli possi Light pasuje łóżko Ikea minnen białe??

Gość Bombowarka
Nie wiem, jak to łózko wygląda :D Ale wiem, że w kolekcji Possi mają też łóżka. Nie myślmy tutaj tej kolekcji z Possi Light - to dwie różne kolekcje. :D W efekcie decyzja należy do Ciebie. :)

Gość Trabant11
@gość - moim zdaniem samodzielnie musisz ocenić czy Ci pasują, czy nie - jak dla mnie to kwestia gustu. Tak jak pisała @Bombowarka BRW w kolekcji Possi (czyli siostrzanej do Possi Light) ma łóżko, więc może ono będzie Ci pasowało? ;)

Gość gość
Mam takie meble u siebie w kuchni:D myśle, że spokojnie nadadzą się do każdego pomieszczenia. Gwaratuję, że pochowasz wszystkie szpargały;)

Gość stolarzMalarz
najlepiej zlecić wykonanie mebli na konkretny wymiar, mamy wtedy dowolność wzorów, kolorów, elementów, całą paletę barw, pełna dowolność wydaje mi się, że jest to najlepsze rozwiązanie, a przy wyborze dobrego stolarza ceny nie muszą być wcale większe niż te sklepowe i jakość wykonania na pewno nie będzie gorsza http://plan-berlin.pl/najlepsze-meble-na-wymiar/

Gość Anetababy
Możesz zobaczyć sobie mebelki tutaj, solidne z drewna prosta elegancka linia i fajnie bo nie są takie mega dzidziusiowe tylko będą na wiele lat, dziecko rośnie a meble zawsze pasują. Dodatkowo są pościele i różne rzeczy potrzebne dla dziecka i mamy. http://sklep.meble-wisad.pl/