Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dodana

Test negatywny, co myślicie ?

Polecane posty

Jestem tu nowa ale mam nadzieję, że któraś z was mi pomoże. Współżyłam z narzeczonym w dni płodne cykle 32 dniowe @ spóźnia się drugi dzień tem 37.2 więc zrobiłam test z porannego moczu niestety negatywny... Sutki leciutko mnie bolą i pobolewa mnie podbrzusze . Co o tym myślicie ? Może któraś z was miała podobne doświadczenie? Z góry dziękuję :)

Gość gość
Spiertalaj. Ile jeszcze tematów założysz? Nie jesteś w żadnej ciąży, głupia goowniaro. Wykształcenie, praca i małżeństwo, a potem bierz się za dzieciory. Jak zwykle małolata bierze sie za zabawę w rodzinę od doopy strony

Nic o mnie wiesz , dla twojej świadomości mam wykształcenie, dom i prace wiec nie rozumie czemu od razu takie przypuszczenia. Widocznie to ja mam do czynienia z jakimś gówniarzem i kimś pustym po to jest forum żeby zadawać pytania czyż nie ? Wiec jeżeli cię to tak boli i kłuje w oczy to won z tond wieśniaku bo inaczej nie mogę cię nazwać nie wiem z kąt biorą się takie prostaki i chamy, powodzenia...

Gość gość
Test negatywny ciazy brak. Staram sie dlugo, dwa razy poronilam. I gdy bylam w ciazy test ja od razu pokazal. Kilka razy spoznil mi sie dlugo okres, mialam wszystkie objawy a testy negatywne, cudowalam, bylam na becie i oczywiscie ciazy nie bylo. Ja wierze testom, nie wierze kobietom ktore twierdza ze testy im nie wychodzily do ktoregos tam tygodnia. Nie nakrecaj sie.