Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co waszym zdaniem najgorszego, najbardziej przerażającego może spotkać człowieka

Polecane posty

Gość gość

wg. mnie byłoby to fizyczne uszkodzenie struktur mózgu jakimiś środkami, lub guz w takim miejscu, że człowiek cały czas odczuwałby np. lęk nie do zniesienia, jakąś potworną psychozę, straszne omamy zamknięty w takim świecie do czasu albo interwencji chirurgicznej, farmakologicznej, albo śmierci. Nie wiem, czy coś takiego jest możliwe w wyniku uszkodzenia mózgu, ale wiem, że jest po środkach farmakologicznych, bo to przeżyłem, 6 godzin koszmaru nie do zniesienia, a przecież one tylko oddziałują na konkretne struktury w mózgu, które już mamy, więc to co przeżyłem siedzi we mnie, wystarczyło pobudzić konkretne neurotransmitery i synergicznie różne obszary w mózgu. Gdybym miał być w czymś taki zamknięty na dłużej to nie wiem, jak by się to skończyło.

Gość gość
No własnie miałam napisać że najgorsze to psychiczna niepełnosprawność ale przeczytałam twój wpis i chyba na jedno wychodzi.

Gość gość
Mózg to odbiornik, jak radio. Farmakologia czy narkotyki uwalniają czasowo duszę z mózgu poprzez osłabienie wiązań splątania kwantowego w mikrotubulach. Wyzwolona dusza jest podatna na ataki demonów, stąd te koszmary.

Gość gość
najgorsze jestp ranie mózgu i tortury, gwałt i obrzezanie małych dziewczynek no i obdzieranie ze skóry ale to to sie funduje zwierzętom niestety :O

Gość gość
Morderca psychopata ktory cie porywa i torturuje kilka dni. Przeraza mnie to.

Gość gość
kobieta która mnie rozbierze do naga gwałci,obcina jądra,penisa,polewa gorącą wodą i tnie nożem ciało....obcina palce u nóg,i rąk.....psychopatka

Gość gość
Urodzić się i mieszkać w Polsce :-)

Gość gość
Zestarzeć się

Gość gość
Wpiszcie sobie Rhoda Derry To prawdziwa historii kobiety, którą określa się jako najbardziej nieszczęśliwą istotę na świecie...

Gość gość
9.21---masakra, nie wierzę, że to zdarzyło sie naprawde :(

Gość gość
Oglądałam film dokumentalny amerykański o tej kobiecie. Facet, który zebrał materiały podsumował w pewnym momencie to co się stało "Jakie potwory musiała widzieć przez te wszystkie lata, że sama wydłubała sobie oczy aby uwolnić się od koszmaru?". Serio, niewiele historii tak mną wstrząsnęło.

Gość gość
gość 2016.05.16 Zdecydowanie tak !!!!!!!!!

Gość gość
najgorsze i najbardziej przerażające są moim zdaniem choroby psychiczne ze stanami lękowymi, tortury, utrata bliskiej osoby, samotność

Gość gość
Najgorsze to śmierć ukochanego dziecka. Choroby psychiczne i fizyczne. Osamotnienie.

Gość gość
Najgorsze co moze spotkac czlowieka to byc niskim. Straszna choroba.

Gość Michał121212
Malzenstwo, lub staly zwiazek z nie dziewica.

Gość gość
Samobójstwo, które polega na położeniu szyji centralnie na torze. Koła rozpędzonego pociągu i ogromny nacisk powodują dekapitację głowy. Samobójcę zbierają w dwóch częściach do worka. Trzeba naprawdę pragnąć śmierci by wybrać taki sposób odejścia na tamten świat.

Gość gość
1. Jak ci ktoś obleje kwasem twarz że wyglądasz jak potwór i dodatkowo możesz być ślepy 2. Amputacja kilku kończyn w wyniku wypadku np.