Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady6

Mam problem :( pomocy

Polecane posty

Gość lady6
Dawid nie sądzę, żeby mnie zdradzał... Jak kiedyś rozmawialiśmy na temat, ile dał by razy dziennie i wprowadziliśmy to w życie to okazało się 2-3 razy...powiedział jeszcze , że ,, nie jest robotem i taki jest i lepiej, że mam takiego niż miałby mnie zdradzać... Ok zgadzam się z tym, że lepiej, ale jeśli on unika sexu to jest to dość dziwne ....Ajjjjj ... A i my też śpimy na łyżeczkę zazwyczaj i też czasem czułam, że ma twardego i zazwyczaj wtedy budziliśmy się i do dzieła... A i jak ostatnio spytałam go o masturbację to dodał, że on też miał podejrzenia , co do mnie , bo nie mogłam dojść...

Gość gość  dawid
W takim bądź razie wybij mu z głowy myśli że jak raz czy dwa razy nie mogłaś dojść to nie jest tak że on Cię niezaspokaja bo sobie pewnie wbił do głowy że skoro raz się zdarzyło to możesz udawać żeby jemu było dobrze, albo jak będziecie często uprawiać seks to się rozciągniesz między nogami i ani jemu ani tobie nie będzie dobrze.

Gość lady6
Taaaaa z pewnością będę luźna jak nie wiem co.... Przecież po stosunku jest czas kiedy wszystko wraca do początkowego stadium i kształtu... Aj już nie wiem, czy mu przestać dawać i zachowywać sie jak on....Skoro ma dziewczynę , którą ,,nie boli głowa" i mu się to nie podoba no to nie wiem... A mam takie pytanie jeszcze do ciebie Dawid : A tobie znudziła się twoja kobieta? Czy dalej cie pociąga itp....

Gość gość dawid
Nie znudziła mi się, był taki czas że nie było między namu seksu perzez dwa czy trzy tygodnie ale to wynikło z niezrozumiemnia po dłuższej rozmowie wszystko wróciło do normy. Obecnie niestety czeka mnie kilka dni celubatu ale to z wiadomych powodów ( nie lubię pływać w morzu czerwonym) ale zawsze można poprosić partnerkę o pieszczoty nie. A jeszcze jedno prubowałaś jakiejś odmian, nie wiem może więcej pieszczot albo chwycić jego dłoń i pokazać mu co ci sprawia przyjemność. Ja naprzykład jeśli chodzi o moją partnerkę to znam wszystkie miejsca doprowadzające ją stadium w którym wiem że nie powie mi nie. A teraz wpadło mi do głowy jeszcze jedno może on się boi zostać tatą i dlatego tak jest u was

Gość lady6
Praktycznie zawsze są pieszczoty podczas sexu, a podczas okresu nie jest pokrzywdzony....

Gość lady6
I zabezpieczamy się... On wie doskonale, że nie chcę mieć teraz dzieci, a nawet jeszcze przez długi okres

Gość gość dawid
No to w takim razie pozostają tylko dwie opcie albo jest aseksualny albo obawia się że nie daje rady Cię zaspokoić spróbuj z nim pogadać i proponowałbym tak co dwa trzy dni namówić go na seks i zobaczysz jak będzię czy nadal jest taki. Nie znam Twojego faceta więc trudno mi powiedzieć tak na 100% co jest. Ja jestem ze swoją dziewczyną 6 lat i nie znudziło nam się

Gość gość dawid
Albo jeszcze jedna opcja znudziło mu się łóżko sprubujcie w jakimś innym miejscu

Gość lady6
Co 2-3 dni nie da rady, gdyż ponieważ nie od poniedziałku do czwartku włącznie się nie widzimy ..... Aseksualny raczej nie jest i zaspokaja mnie doskonale , bo jest mega boski .... Tylko chodzi o to wymigiwanie ... No cóż zobaczymy... Skoro ci się nie znudziła to jednak ponownie zaczynam wierzyć w mężczyzn

Gość gość dawid
Co do zaspokajania Cię przez niego nie będę wnikał, Ty wiesz najlepiej tylko czy on o tym wie bo moim zdaniem powinien spróbuj mu jeszcze bardziej pokazać że tak właśnie jest i nie namawiaj go na sex codziennie bo jak piszesz ma 21 lat a to dopiero pełnia dojrzałości fizycznej u facetów i może jego jądra nie są w stanie wyprodukować tyle spermy potrzebnej do orgazmu u mężczyzn a jak jajka puste nie mają czego wyrzucić potrafią dać się we znaki i to boli wiem z doświadczenia

Gość lady6
Ok dzięki za radę :) Podkreślam ,,nie namawiam go codziennie"...

Gość gość
Powiem jedno- nic z tego nie bedzie

Gość gość
Znałam malzenstwo z tym samym problemem. Juz nie sa małżeństwem. Poszukaj chłopa ktory bedzie chcial podobnie jak ty bo z was pary nie bedzie a potem nie płacz tutaj ze masz problem z mezem i chcesz sie rozwiesc

Gość lady6
Nie będę go zostawiać tylko dla tego, że nie może kochać się dużo .... jeśli by mnie oszukiwał to co innego, ale jeśli taka jest jego natura to trzeba go kochać takiego

Gość gość
Do czasu . Pozniej bedziesz sfrustrowana i nie wytrzymasz. Nie znasz zycia. Wspomnisz moje slowa. Jesli bylabys w porzadku to bys tutaj jego nie obgadywala. To juz jest niedobre co zrobilas

Gość lady6
Po 1 nie obgadałam go z moją przyjaciółką , czy z koleżanką....tylko napisałam o swoim problemie anonimowo... bez przesady

Gość gość dawid
Lady6 czym ty się przejmujesz, dzisiejsze społeczeństwo choruje i nauczyło się że problemów się nie rozwiązuje tylko się ich pozbywa tylko dlatego zamiast pomocy czytasz w swoim temacie w 90% coś w stylu " zostaw go" " to i tak nie ma sensu". Mało to przypadków gdzie dziecko zaczęło sprawiać problemy to na śmietnik albo przeczytać w internecie jak zamordować i zatrzeć ślady, a w razie w zgonić na współmałżonka, czy konkubina. Dziś mało kto rozwiązuje problemy dlatego jako cywilizacja niestety chylimy się ku upadkowi.

Gość lady6
Dzięki Dawid ;) w 100% masz racje

Gość gość dawid
To teraz mykaj do swojego mena i z nim pobądź a forum zostaw sobie na pon-czw. Bo dzisiaj piątek, piątunio, piąteczek i weekend jest wasz a nie dogadujesz się z kimś przed kompem, lapkiem, fonem czy z czego tam kożystasz będąc na forum

Gość gośćklaudiusz
Ja dopiero co kupiłem IQman i liczę na szybki efekt, a co dla mnie ważniejsze stały. mam już dosyć zastanawiania się, czy tym razem się uda czy nie

Gość gość
każdy facet to ch*j, tak? No pewnie. A czym byś mnie innym przekonał np.? Poezją śpiewaną?

Gość gość
Moim zdaniem nie ma obcenie lepszego środka jak IQman jeżeli chodzi o poprawienie potencji, sam go stosowałem i w końcu mogę znów cieszyc się seksem

Gość gość
każdy facet zakochuje się w niewłaściwej kobiecie a idzie do łóżka z inną kobiety nie mają tego problemu bo nie są zdolne do prawdziwej miłości

Gość lady6
Że co proszę??? Kobiety nie są zdolne do prawdziwej miłości???? Haha dobry żart

Gość gość
to niestety nie jest żart kobiety kochają wyłącznie luksus i pieniądze a to nie jest PRAWDZIWA miłość

Gość lady6
Nie zgadzam się z tobą. Mój chłopak nie zarabia dużo, ale GO KOCHAM . Pieniądze to nie wszystko.... A twoje doświadczenia są smutne... A właśnie wątpliwości , co to ,,prawdziwej miłości,, można mieć apropo facetów...

Gość kasia890
Wiesz co, musze Ci sie przyznać że moj mąż oglądał takie filmy chwilę przed stosunkiem, ponieważ myślał że dzieki temu dłuzej będzie mógł się ze mną kochać. Jego metoda nie działała a ja kupiłam mu suplement erekton fast by się tak ta erekcją nie przejmował, by się ona wzmocniła. Może twój mężczyzna ma ten sam problem, musisz z nim poważnie porozmawiać bo na kafe każdy doradzi swoje mądrości ale co drzemie w chłopaku-tylko on wie.

Gość gośćMichu
Ja zastosowałem iqman jak miałem problemy z erekcją i obecnie nie mam pod tym względem najmniejszych problemów

Gość gośćKastor
Jeśli nie masz problemów z erekcją w trakcie stosunku i odczuwasz pożądanie w sytuacjach wyraźnie erotycznych, to nie jest żaden problem - spadek libido to raczej naturalna rzecz, możesz zmienić dietę i zacząć stosować tabletki IQMAN .Zdecydowanie poprawiają sprawność seksualna erekcja jest mocniejsza i dłuższa.